Bilietai po 3 eurus į „Eurovizijos“ finalą – tik kasose ir tik Klaipėdoje

Trečiadienį pradėti pardavinėti bilietai į nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos finalą „Švyturio“ arenoje vėl supykdė klaipėdiečius.

Eilėje prie kasos Koncertų salėje laukę klaipėdiečiai liko nieko nepešę.<br>A.Pilaitienės nuotr.
Eilėje prie kasos Koncertų salėje laukę klaipėdiečiai liko nieko nepešę.<br>A.Pilaitienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aušra Pilaitienė

Feb 22, 2017, 9:52 PM, atnaujinta Apr 9, 2017, 1:24 PM

Pasirodo, jie veltui gaišo laiką ir laukė eilėse bilietų prie Koncertų salės kasų ar „Akropolyje“, kur jie turėjo būti pardavinėjami. Prekiauti čia pradėta 11 val., tačiau tuo metu jau nebuvo nė vieno bilieto.

Dauguma žmonių juos bandė įsigyti internetu, tačiau ir tai pavyko tik laimingiesiems. Sistema nuolat strigo. Bilietų neliko po kelių minučių.

Viena klaipėdietė pasakojo bandžiusi laimę iš anksto. Bilietus ji nusipirko likus vienai minutei iki 11val. Moteris matė, kad pusė bilietų tuo metu jau buvo išpirkta.

O iš viso šiandien buvo parduota 2,5 tūkst. bilietų po tris eurus.

Tokie pigūs bilietai – Klaipėdos savivaldybės dovana miestiečiams Kovo 11-osios proga. Miesto biudžetui tai atsieis maždaug 70 tūkst. eurų.

Tačiau tokia dovana supykdė klaipėdiečius jau antrą kartą.

Lygiai tas pats dėjosi praėjusią savaitę, kai Vasario 16-ąją miestas padovanojo žmonėms Andriaus Mamontovo koncertą „Švyturio“ arenoje.

Tuomet buvo parduota 7 tūkst. bilietų, dabar prekyboje – tik 5 tūkst. bilietų, nes stovinčių žiūrovų nepageidavo „Eurovizijos“ finalo organizatoriai.

Labiausiai nuskriausti jautėsi vyresnio amžiaus žmonės, kurie neturi galimybių nusipirkti brangių bilietų, o pirkti internetu nesugeba.

Tačiau šiandien eilėje prie bilietų kasos koncertų salėje stovėjo ir nemažai jaunimo, kurie tuo pačiu metu nesėkmingai bandė nusipirkti bilietus internetu.

Klaipėdiečiai piktinosi, kad pigūs bilietai – Klaipėdos savivaldybės dovana klaipėdiečiams, o juos gali įsigyti ir kitų miestų bei rajonų gyventojai.

Tiesa, buvo pasimokyta iš ankstesnių klaidų – šįkart vienu kartu buvo galima įsigyti tik keturis bilietus, o ne tiek, kiek panorėjus.

Prieš A.Mamontovo koncertą pigių bilietų prisipirkę gudragalviai prie „Švyturio“ arenos juos pardavinėjo gerokai brangiau.

Šiandien klaipėdiečius pasiekė dar viena džiugi žinia.

Iš anksto buvo skelbiama, kad pusė bilietų į „Eurovizijos“ koncertą parduodama šį, kita pusė – kitą trečiadienį.

Kitą trečiadienį visi bilietai bus parduodami tik bilietai.lt kasose ir tik Klaipėdoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.