Gali susijungti aviacijos bendrovės „Emirates“ ir „Etihad“

Šiuo metu vyksta derybos dėl

Šiuo metu vyksta derybos dėl galimo dviejų konkuruojančių aviacijos bendrovių – „Emirates“ ir „Etihad Airways“ – susijungimo.<br>123rf nuotr.
Šiuo metu vyksta derybos dėl galimo dviejų konkuruojančių aviacijos bendrovių – „Emirates“ ir „Etihad Airways“ – susijungimo.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-03-09 13:48, atnaujinta 2017-04-08 08:02

„Aviacijos bendrovės šiuo metu išgyvena neramius laikus po kelerius metus trukusio spartaus augimo abi bendrovės stengiasi užkirsti kelią pelno mažėjimui ir pokyčiams pramonėje. Sujungti oro linijas nebus taip paprasta“, – rašo laikraštis.

Kiek anksčiau „Etihad“ skelbė nesvarstanti scenarijų, pagal kuriuos būtų įmanomas glaudesnis bendradarbiavimas ar net susiliejimas su „Emirates“, pažymi laikraštis. „Etihad“ pareiškė, kad šiuo metu nevyksta jokių derybų dėl bendrovių susijungimo. „Emirates“ laikraščio pranešimų nekomentavo.

Aviacijos bendrovė „Emirates“, įsteigta 1985 metais, yra įsikūrusi Dubajuje (JAE). Šiuo metu oro transporto vežėja valdo didžiausią „Airbus A380“ ir „Boeing“ lėktuvų parką. Bendras „Emirates“ orlaivių skaičius viršija 230. Vežėja atlieka skrydžius daugiau nei 150 krypčių maždaug į 80 šalių.

„Etihad Airways“ – nacionalinė JAE aviacijos bendrovė. Įsteigta 2003 m. liepą, ji įsikūrusi Abu Dabyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.