Statybos techniką nuomojanti įmonė atžingsniavo ir į Palangą

Statybų sektoriaus atsigavimas ir plėtra apima vis didesnę dalį Lietuvos. Reaguodama į pokyčius, Europoje pirmaujanti statybinės technikos, įrangos ir modulinių patalpų nuomos įmonė „Cramo“ plečia savo veiklą ir trijuose šalies miestuose – Marijampolėje, Tauragėje ir Palangoje – atveria naujus padalinius. Bendros investicijos į plėtrą sudarys daugiau nei 200 tūkst. eurų.

Reaguodama į pokyčius ir statybų rinkos prognozes, „Cramo“ plečia padalinių tinklą.<br>A.Srėbalienės nuotr.
Reaguodama į pokyčius ir statybų rinkos prognozes, „Cramo“ plečia padalinių tinklą.<br>A.Srėbalienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 11, 2017, 3:18 PM, atnaujinta Apr 14, 2017, 5:23 AM

„Paskutiniu metu naujų pastatų statyba ir esamų atnaujinimas pastebimai suintensyvėjo ne tik šalies didmiesčiuose, bet ir visoje Lietuvoje. Pagerėjus tiek gyventojų lūkesčiams, tiek verslo aktyvumui, statybų apimčių augimo galima tikėtis ir ateityje.

Reaguodami į pokyčius ir prognozes, plečiame savo padalinių tinklą iš karto į tris miestus. Taip ne tik galėsime būti arčiau klientų ir greičiau reaguoti į jų poreikius, bet ir prisidėsime prie spartesnio regionų augimo“, – sako statybinės technikos, įrangos ir modulinių patalpų nuomos įmonės „Cramo“ nuomos vadovas Mindaugas Šilobritas.

Iki šiol „Cramo“ Palangos statybvietes aptarnavo iš Klaipėdos, kur yra įsikūręs įmonės padalinys, tačiau dėl sparčios vasaros sostinės plėtros buvo priimtas sprendimas steigti naują padalinį.

Palangoje vis daugiau lietuvių ir užsieniečių įsigyja antrąjį būstą, tad kyla nauji gyvenamieji daugiabučiai. Artimiausiu metu bus pradėtos naujo baseino kartu su sveikatingumo centru statybos, planuojama ir naujų apgyvendinimo įstaigų bei viešbučių plėtra. Patvirtinti investiciniai projektai leidžia tikėtis dar didesnių statybų apimčių ateityje.

Marijampolėje „Cramo“ padalinį nusprendė steigti dėl logistikos ir pramonės įmonių plėtros. „Marijampolė yra strategiškai patogioje vietoje, šalia pagrindinių kelių sankirtos, todėl artimiausiu metu čia planuojama sparti laisvosios ekonominės zonos plėtra, plečiamos esamos ir statomos naujos logistikos ir sandėliavimo bazės. Iki šiol klientus aptarnaudavome iš Kaune ir Alytuje esančių „Cramo“ padalinių, tačiau augančios darbų apimtys leido žengti ir į šį miestą. Tikimės, kad būsime naudingi ne tik pramonės ir logistikos įmonėms, bet ir žemdirbiams, kuriais šis kraštas garsėja“, – teigia M. Šilobritas.

Tauragės regione gerai išvystytas žemės ūkis, daugėja ir gyventojų bei įmonių statybos darbų, todėl atsirado didesnis poreikis statybinės technikos nuomai. Taip pat planuojama, kad naujo „Cramo“ padalinio siūlomos įrankių nuomos paslaugos bus aktualios ne tik Tauragės, bet ir aplinkinių miestų gyventojams ir įmonėms – Šilalės, Jurbarko, Raseinių, Pagėgių.

Visų padalinių statybinės technikos ir įrankių asortimentas yra suformuotas pagal klientų poreikius. Statantys padaliniuose ras mini krautuvų, keltuvų, rankinių ir kitų įrankių; taip pat įrangos statybų aikštelei – statybinių vagonėlių, pastolių, mobiliųjų tvorų ir kt. Išnuomotos įrangos remontu rūpinasi „Cramo“ mobilioji mechanikų komanda, kuri sugedusią įrangą pataiso ar pakeičia kita per 4 valandas.

Padalinys Palangoje įsikūrusi adresu Bangų g. 11 A, Marijampolėje – adresu Gėlyno g. 12 (Aleksandravo k.), o Tauragėje – adresu Gaurės g. 2. Klientų jose laukiama darbo valandomis nuo 8 val. iki 17 val. Visuose naujuose padaliniuose dirbs profesionalias konsultacijas apie statybinę techniką ir įrankius galintys suteikti darbuotojai.

Iš viso „Cramo“ Lietuvoje šiuo metu turi 12 padalinių – du Vilniuje, po vieną Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Marijampolėje, Tauragėje, Utenoje, Telšiuose ir Palangoje. Pagrindiniai bendrovės klientai – statybos, žemės ūkio ir pramonės sektoriaus įmonės bei privatūs asmenys.

„Cramo grupė“ yra Europoje pirmaujanti nuomos paslaugų įmonė, kuri specializuojasi įrangos ir modulinių patalpų nuomos srityse. „Cramo“ veikia 15 šalių. Visa „Cramo“ grupė turi 360 padalinių, nuomoja daugiau kaip 200 tūkst. skirtingos įrangos, joje dirba 2 550 darbuotojų, kurie aptarnauja 150 tūkst. klientų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.