Kauniečiai nepaliauja stebinti – verslininkas net pats pabūgo savo idėjos

Kaunietės moterys nuo šiol nori nenori privalės tapti dar geresnėmis kulinarėmis. Kitaip jų praalkę vyrai trauks pietauti į striptizo klubą, o ten gali susigundyti likti ir pusryčių.

Dienos pietūs Kauno striptizo klube debiutavo su kuklia erotikos porcija.
Dienos pietūs Kauno striptizo klube debiutavo su kuklia erotikos porcija.
 Ar leistumėte savo vyrui čia prisėsti?
 Ar leistumėte savo vyrui čia prisėsti?
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 7, 2017, 11:05 PM, atnaujinta May 7, 2017, 11:59 PM

Kauniečiai nesiliauja stebinti neįprastais sumanymais. Viename striptizo klubų nuo šiol kiekvieną penktadienį siūloma ne tik paganyti akis į pusnuoges gražuoles, bet ir papietauti.

Tik suaugusiesiems skirtus dienos pietus patiekia apsinuoginusios gražuolės. Prie desertų stalo pasitinka irgi ne visiškai apsirengusi mergina, apetitą skatinanti erotišku šokiu.

Ateityje saldėsius bus galima ragauti tiesiai nuo jos kūno. Jei neprieštaraus higienos specialistai.

Skanėstų ant kūno nebuvo

Dienos pietus pasiūlęs striptizo klubas įsikūręs pastate, kuriame sovietmečiu ir dar kurį laiką veikė kino teatras vaikams „Pasaka“. Čia ir dabar sekamos pasakos, bet ne vaikams – suaugusiems vyrams erotiška moters kūno kalba.

„Lietuvos ryto“ žurnalistai vakar irgi nusprendė papietauti tokioje neįprastoje vietoje. Juolab kad valgiai – nemokamai. Tiesa, įėjimo mokestis – 30 eurų. Vis dėlto striptizo klubas – ne labdaros valgykla.

Buvo laukiama klientų antplūdžio, tačiau užsuko tik kiek daugiau kaip dešimt vyrų, daugiausia – klubo savininkų kviestiniai svečiai.

Mat reklamos apie tokius pietus buvo nedaug, nes klubo direktorius Mantas Skukauskas prisipažino, kad pats truputį pabūgo savo drąsaus sumanymo.

„Mintis pasiūlyti dienos pietus natūraliai kilo dėl mūsų pasirinktos strategijos – pakeisti požiūrį į striptizą. Mūsų visuomenėje striptizo klubai dar tapatinami su prostitucija, paleistuvyste.

Tuo metu dienos pietūs siejasi su namų jaukumu, o mes pridedame lašelį erotikos. Bet dar nežinau, ar bus teisingai įvertinti mūsų siekiai“, – kalbėjo jaunas verslininkas.

Klubas žadėjo, kad bus galima ragauti ir desertus nuo merginos kūno, bet atėjus M.Skukauskas patikslino, jog tai ateities planai: „Gal kam nors pasirodys neestetiška, gal higienos specialistai prieštaraus.“

M.Skukauskas sakė bandysiantis pasiūlyti vakarienę ir poroms. Į šiuos pietus buvo kviečiami tik vyrai, nors ir moterims nebuvo uždrausta ateiti.

Kukli erotikos porcija

Vakaruose erotiškos vaišės, per kurias klientus aptarnauja iki pusės nuogos gražuolės, – seniai įprastas dalykas.

Dienos pietūs Kauno striptizo klube debiutavo kukliau. Padavėjos – trumpomis suknelėmis, apnuogintais pečiais, o prie desertų stalo jausmingai lingavo erotiškais apatiniais apsirengusi mergina. Taigi tokia erotika, ko gero, netrikdytų net krikščionių demokratų.

Patiekalai – iš jūrų gėrybių. Sriuba su krevetėmis, antrasis patiekalas – krevečių, kalmarų žiedų, midijų rinkinys. Jūrų gėrybės laikomos afrodiziakais. Buvo skanu, tik sriuba sūroka.

Valgyti ir kartu žiūrėti į ant strypo besisukančias pusnuoges merginas – įdomu, bet nelabai patogu. Juolab staliukai žemoki. Tad teko labai pasilenkti arba valgyti aukštai pakėlus lėkštę.

Merginos sukosi aplink stulpą klasikiniu striptizo stiliumi, judesiais, kurie vieniems atrodo erotiški, o kitiems – kaip švelniai elektra papurtyto žmogaus. Nelygu, kaip žiūrėsi.

Striptizo šokėjos išpažintis

Pavalgius rūkomajame pavyko pasikalbėti su viena striptizo šokėja, 24 metų Agne (vardas pakeistas).

Šneki, protinga mergina teigė nė kiek nesigėdijanti savo darbo, tačiau prisipažino motinai to nesakanti.

„Mūsų visuomenė dar veidmainiška, požiūris į striptizą – davatkiškas. Nudistų paplūdimiai kažkodėl laikomi normaliu dalyku, o striptizo klubai – ištvirkimo lizdais. Juk koks skirtumas, ar aš apsinuoginu paplūdimyje, ar šoku nuoga klube?“ – kalbėjo Agnė.

Mergina neseniai užmezgė artimą draugystę su vaikinu, kuris žino, kad ji šoka striptizo klube. Ir jis anaiptol nesidžiaugia.

„Žinoma, net pakančiam vyrui sunku peržengti psichologinį barjerą, suvokiant, kad tavo moterį kiti vyrai mato nuogą, gali paliesti. Bet aš nesirengiu ilgai šokti“, – sakė mergina.

Iš pirmų lūpų

Mintautė Jurkutė

Lygių teisių kontrolieriaus tarnybos atstovė

„Siūlyti prekes ir paslaugas specialiai vyrams ar moterims nėra lyčių lygių teisių pažeidimas, jei tos prekės, paslaugos abiem lytims prieinamos. Pavyzdžiui, kvepalus, drabužius, papuošalus, skirtus moterims, gali pirkti ir vyrai.

Jeigu į dienos pietus striptizo klube buvo kviečiami vyrai, bet moterims ateiti nedraudžiama, įstatymas nepažeistas.

Lygių galimybių kontrolieriaus tarnyba yra tyrusi atvejus, kai paslaugos buvo teikiamos iškirtinai vienai lyčiai – moterims. Ne kartą Kovo 8-osios proga buvo teikiamos paslaugos, pavyzdžiui, vandens pramogų, tik moterims, o vyrai neįleidžiami. Tada buvo nustatyti Lyčių lygių galimybių įstatymo pažeidimai.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.