Vladas Lašas prisijungė prie „Investuok Lietuvoje“ komandos

Verslininkas ir visuomenininkas dr. Vladas Lašas prisijungė prie užsienio investicijų plėtros agentūros „Investuok Lietuvoje“ komandos. Nuo šiandien V. Lašas oficialiai tampa „Investuok Lietuvoje“ ambasadoriumi.

Nuo šiandien Vladas Lašas oficialiai tampa „Investuok Lietuvoje“ ambasadoriumi.<br>M.Patašiaus nuotr.
Nuo šiandien Vladas Lašas oficialiai tampa „Investuok Lietuvoje“ ambasadoriumi.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 12, 2017, 4:24 PM

„Kartu su „Investuok Lietuvoje“ komanda dirbame jau ne vienerius metus, tačiau ambasadoriaus titulas buvo iš tiesų malonus netikėtumas. Didelė garbė savo žiniomis, patirtimi ir sukauptais kontaktais prisidėti prie Lietuvos ateities ir prisijungti prie komandos, kuriai viskas įmanoma ir kuri tai ne kartą įrodė“, - teigia V. Lašas.
V. Lašas yra bendrovių „Skubios siuntos“, „Elinta“, „Elinvision“ ir „GRE Holding“ bendraturtis bei įkūrėjas, „Lietuva 2030“ Valstybės pažangos tarybos narys, Globalios Lietuvos lyderių tarybos narys, užima kitas visuomenines pareigas.

Naujasis „Investuok Lietuvoje“ ambasadorius yra vienas iš „Gigafactory LT“ iniciatyvos, siekiančios pritraukti „Tesla“ gamyklą į Lietuvą, pradininkų. Bendradarbiaujant su „Minecraft“ bendruomene ir „Investuok Lietuvoje“ jau buvo atkreiptas „Tesla“ dėmesys – lietuvių sukurtą vaizdo klipą, kuriame garsiausia pasaulyje gamykla buvo pastatyta kompiuterinio žaidimo „Minecraft“ aplinkoje, bendrovė pasidalino socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.