Norvegų „Phil Nordic“ domisi galimybėmis investuoti Kelmėje

Birželį Kelmės savivaldybei bus pranešta, ar norvegų įmonių grupė „Phil Nordic“ investuos į žuvų auginimo ir perdirbimo verslą. Kaip skelbia „Verslo žinios“, jeigu sprendimas bus teigiamas, ateityje Kelmėje gali atsirasti stambi žuvų odos perdirbimo įmonė.

Norvegų įmonių grupė „Phil Nordic“ ruošiasi investuoti į žuvų auginimo ir perdirbimo verslą Kelmėje. <br>G. Šiupario nuotr.
Norvegų įmonių grupė „Phil Nordic“ ruošiasi investuoti į žuvų auginimo ir perdirbimo verslą Kelmėje. <br>G. Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-05-18 09:07

Kelmės savivaldybės Strateginio planavimo ir investicijų skyriaus vyriausiosios specialistės Linos Samulytės teigimu, iš pradžių norvegai Kelmėje įrengtų savo gaminamus rezervuarus ir augintų žuvis. Šioms investicijoms pasiteisinus, iš kitų Norvegijos įmonių būtų įvežama žuvų oda ir Lietuvoje rauginama bei perdirbama.

Koncernas „Phil Nordic“ jungia penkias norvegiško kapitalo įmones, kurios užsiima žuvų auginimu ir perdirbimu, veikia energetikos, dujų ir naftos gavybos pramonės srityse. Įmonės veikia keliose šalyse, taip pat Afrikoje, Azijoje, JAV.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.