Jungiasi dvi nekilnojamojo turto rinkos įmonės

Lietuvos nekilnojamojo turto rinka sulaukė pokyčių – „RE/MAX“ kompanija jungiasi su gyvenamosios paskirties patalpų nuomos rinkos lydere „REON“. Įmonių atstovai pabrėžia, kad tokį žingsnį žengti paskatino ne tik noras toliau kryptingai visiems augti, bet ir sutapusios vertybės bei požiūris į tai, kaip toliau vystysis nekilnojamojo turto rinka. 

 „RE/MAX“ jau turi sėkmingos jungimosi su kita nekilnojamojo turto kompanija patirties. Pernai įmonė susijungė su agentūra „Citus“, kurios pajamos per pastaruosius metus išaugo 158 proc. <br> Bendrovės nuotr.
 „RE/MAX“ jau turi sėkmingos jungimosi su kita nekilnojamojo turto kompanija patirties. Pernai įmonė susijungė su agentūra „Citus“, kurios pajamos per pastaruosius metus išaugo 158 proc. <br> Bendrovės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 23, 2017, 10:38 AM, atnaujinta May 23, 2017, 10:41 AM

Sostinės Kalvarijų gatvėje įsikūrusi įmonė, kuri po susijungimo vadinsis „RE/MAX united“, žada ir toliau aktyviai plėsti savo veiklą. „REON“ verslo plėtros direktoriaus Deivido Meišto teigimu, ambicingų tolesnių planų turinti įmonė šiuo metu jau veda derybas dėl visiškai naujų bendrovės patalpų. 

Kompanijų vadovai prognozuoja, kad susijungimo procesas turėtų būti pabaigtas per artimiausias 4–6 savaites. Šiuo metu „RE/MAX“ aktyviai ir toliau įgyvendina naujas veiklos strategijas, kurios užtikrins tolesnį kompanijos augimą. Bendrovės atstovai skaičiuoja, jog pernai jos pajamos išaugo 46 proc. Pasak pranešimo spaudai, siekiant, kad ši tendencija toliau tęstųsi, ketinama didinti investicijas į technologijas, padėsiančias efektyviau aptarnauti klientus, brokerių mokymus, talentų pritraukimą. 

„RE/MAX“ jau turi sėkmingos jungimosi su kita nekilnojamojo turto kompanija patirties. Pernai įmonė susijungė su agentūra „Citus“, kurios pajamos per pastaruosius metus išaugo 158 proc. 

„REON“ yra nekilnojamojo turto kompanija, kuri buvo įkurta ir veikia nuo 2010 m. „Credit info“ duomenimis, 2014–2015 m. „REON“ buvo pripažinta viena iš savo srities lyderių. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.