„Ryanair“ vėl nustebino – net 19 naujų krypčių ir protingos kainos

 Airijos pigių skrydžių bendrovė „Ryanair“ antradienį  paskelbė, kad pasirašė partnerystės sutartį su Ispanijos aviakompanija „Air Europa”. Airijos bendrovės interneto svetainėje jau galima įsigyti bilietų,  pavyzdžiui, į Niujorką, Havaną ir Buenos Aires. iš viso „Ryanair“ pradėjo pardavinėti bilietus į 19 miestų JAV ir Pietų Amerikoje. Kol kas visi skrydžiai už Atlanto – tik iš Madrido, rašo portale „gazeta.pl“ Marcinas Kaczmarczykas.

 „Ryanair“ interneto svetainėje galime nusipirkti bilietų transatlantiniams skrydžiams į Jungtines Amerikos Valstijas, Braziliją, Meksiką, Argentiną, Hondūrą, Kolumbiją, Dominikos Respubliką ir Kubą.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 „Ryanair“ interneto svetainėje galime nusipirkti bilietų transatlantiniams skrydžiams į Jungtines Amerikos Valstijas, Braziliją, Meksiką, Argentiną, Hondūrą, Kolumbiją, Dominikos Respubliką ir Kubą.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 25, 2017, 5:07 PM, atnaujinta May 25, 2017, 5:16 PM

Bilietus skrydžiui už Atlanto „Ryanair“ interneto svetainėje perkame šiek tiek kitaip nei esame įpratę pirkti vien į  šios bendrovės organizuojamus skrydžius. Čia nėra kompiuterinės programos meniu elementų, kurie leistų greitai pamatyti, ar galima nusipirkti pigesnių bilietų skrydžiui kokiu nors kitu, bet artimu siūlomam ir mums tinkamu laiku.

Dėl šios priežasties rasti realią galimybę čia yra sunku – tai užima daug laiko, reikia kiekvieną dieną žiūrėti, tikrinti, teigia straipsnio autorius. Kainos – šiek tiek pažaidus – neatrodo labai didelės, bet ir neprikausto prie kėdės. Mums, pavyzdžiui, pavyko rasti skrydį iš Madrido į Niujorką spalio mėnesį už 366 eurus (į priekį) ir 333 eurus (atgal). 

Skrydžiai šiuo maršrutu rugsėjį yra keliomis dešimtimis eurų brangesni – čia kalbame tik apie kelis rezultatus, kuriuos mums „išmetė“ bendrovės „Ryanair“ paieškos sistema. Galimas daiktas, kai kurioms kitoms dienoms galima nusipirkti ir pigesnių bilietų. 

Pirkdami bilietą skrydžiui už Atlanto Airijos vežėjo interneto svetainėje mes iš karto esame informuojami, kad tą skrydį aptarnauja „Air Europa“. Beje, tai vienas iš trijų didžiausių Ispanijos vežėjų, priklausantis oro bendrovių aljansui „SkyTeam“ ir jau seniai skraidinantis keleivius ir krovinius transatlantiniais maršrutais, daugiausia į Pietų Ameriką. Kitokios yra ir skridimo ekonomine klase sąlygos, nei buvome įpratę prie „Ryanair“ standartų. Skrisdami į kitą vandenyno pusę bendrovės „Air Europa“ orlaiviu galime pasiimti vieną registruojamą bagažą (23 kg) ir du rankinius (kiekvienas po 10 kg).

15 naujų valstybių, skrydis tik iš Madrido

„Ryanair“ interneto svetainėje galime nusipirkti bilietų transatlantiniams skrydžiams į Jungtines Amerikos Valstijas, Braziliją, Meksiką, Argentiną, Hondūrą, Kolumbiją, Dominikos Respubliką ir Kubą. Tarkime, skrisdami į JAV galime pasirinkti tris miestus –  Bostoną, Majamį ir Niujorką.

Visi nauji skrydžiai dabar yra organizuojami tik iš Madrido. Ateityje tikriausiai galėsime skraidyti ir iš kitų miestų, nusipirkę bilietą jungtiniam skrydžiui – Ispanijos sostinėje persėsdami į kitą lėktuvą. „Ryanair“, kaip neseniai rašėme, pradėjo eksperimentuoti, pardavinėdama bilietus jungtiniams skrydžiams.

Ir tikriausiai Airijos oro bendrovė neapsiribos vien tik bendradarbiavimu su „Air Europa“. „Ryanair“ skelbia, kad ateinančiais metais vėl pasiūlys naujų maršrutų į tolimų kraštų miestus.

Parengė Leonas Grybauskas 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.