„Lineka“ prezidentu išrinktas logistikos įmonės vadovas Arūnas Bertašius

Lietuvos nacionalinei ekspeditorių ir logistų asociacijai „Lineka“ vadovaus bendrovės „Rhenus Svoris“ generalinis direktorius Arūnas Bertašius. Šioms pareigoms jis išrinktas trejų metų kadencijai.

  Arūnas Bertašius „Lineka“ prezidentu išrinktas trejų metų kadencijai.
  Arūnas Bertašius „Lineka“ prezidentu išrinktas trejų metų kadencijai.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 30, 2017, 9:26 AM

 

Pasak A. Bertašiaus, pagrindinis jo darbo organizacijoje tikslas – praplėsti sektoriaus verslininkų bendradarbiavimą su valstybinėmis institucijomis. 

 „Tokie nauji projektai kaip elektroniniai važtaraščiai, naujasis Kelių transporto kodeksas ar muitinės procedūrų pakeitimai neturėtų būti priiminėjami už „uždarų durų“. Asociacija labiausiai ir yra reikalinga tam, kad visi nutarimai būtų tinkami abiem šalims – valstybinės institucijos galėtų įgyvendinti prevencijos tikslus ir tuo pat metu naujos kontrolės priemonės nekliudytų verslui dirbti, nedidintų veiklos kaštų“, – teigia naujasis „Lineka“ prezidentas.

 Arūnas Bertašius nuo 2003 metų eina Vokietijos kapitalo logistikos įmonės „Rhenus Svoris“ generalinio direktoriaus pareigas. Jis taip pat yra Lietuvos verslo konfederacijos prezidiumo narys. „Lineka“ yra pagrindinė Lietuvos asociacija, vienijanti krovinių ekspedijavimo, logistikos bei su šiuo verslu susijusių paslaugų įmones. 1993 metais įkurtai asociacijai priklauso 60 sektoriaus bendrovių ir organizacijų. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.