„Versliai Lietuvai“ vadovaus Daina Kleponė

Vadovauti eksportą skatinančiai viešajai įstaigai „Versli Lietuva“ skiriama 47-erių Daina Kleponė. Tarptautinės ir įvairių ūkio sektorių vadybos patirties turinti specialistė darbą pradės nuo birželio 22 dienos. Atitinkamą įsakymą ketvirtadienį pasirašė ūkio ministras Mindaugas Sinkevičius. 

Ankstesnioji „Versli Lietuva“ vadovė Rūta Pentiokinaitė, vadovavusi įstaigai nuo 2016 m., pareigas paliko dėl šeiminių aplinkybių. <br>R.Danisevičiaus nuotr.
Ankstesnioji „Versli Lietuva“ vadovė Rūta Pentiokinaitė, vadovavusi įstaigai nuo 2016 m., pareigas paliko dėl šeiminių aplinkybių. <br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 8, 2017, 4:29 PM, atnaujinta Jun 8, 2017, 4:36 PM

D. Kleponė turi 6 metų verslo vystymo patirtį užsienio šalyse – Skandinavijos šalyse, Jungtinėje Karalystėje, Austrijoje, Airijoje, Belgijoje, Olandijoje, Indijoje. Taip pat paskirtoji „Verslios Lietuvos“ vadovė turi daugiau nei 20 metų vadybos patirties didelėse Lietuvos ir užsienio įmonėse. 

Iki šiol D. Kleponė dirbo verslo vystymo konsultante Austrijoje įsikūrusioje tarptautinėje klientų pirkimų duomenų analizės ir lojalumo paslaugų kompanijoje „C3 Loyalty Services“. Lietuvoje D. Kleponė yra ėjusi AB „Audimas“ generalinio direktoriaus pareigas, buvo AB „Lietuvos draudimas“ pardavimo departamento direktorė ir valdybos narė, įmonės „Baltika Group“ direktorė Lietuvai ir Lenkijai, AB „Šatrija“ generalinė direktorė, AB „Pergalė“ rinkodaros ir pardavimo direktorė bei kt. 

D. Kleponė Vytauto Didžiojo universitete įgijo verslo vadybos magistro laipsnį, verslo vadybos magistro studijas ji taip pat baigė Baltijos vadybos institute (BMI), prieš tai Vilniaus universitete įgijo chemijos inžinieriaus specialybę. 

Kaip žinoma, agentūros „Versli Lietuva“ vadovo konkursą laimėjęs Švedijos prekybos ir investicijų tarybos „Business Sweden“ viceprezidentas Vidurio ir Rytų Europai Mantas Zalatorius atsisakė vadovauti įstaigai. D. Kleponė konkurse į „Verslios Lietuvos“ vadovo pareigas buvo antra. Iš viso konkurse dalyvavo daugiau kaip 20 kandidatų. 

Ankstesnioji „Versli Lietuva“ vadovė Rūta Pentiokinaitė, vadovavusi įstaigai nuo 2016 m., pareigas paliko dėl šeiminių aplinkybių. 

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.