„Lemon Gym“ augina raumenis: žengia į Kauną

Sporto klubų tinklas „Lemon Gym“ atvėrė duris Kaune, Šilainių mikrorajone. Čia kauniečių lauks moderni ir erdvi 1088 kv. m. sporto klubo erdvė. Joje mėgėjai ir profesionalai ras ne tik pirmaujančių pasaulio gamintojų treniruoklius, bet ir 5 sporto zonas bei galės išbandyti virtualias funkcines treniruočių programas. Į klubo atnaujinimą investuota 200 tūkst. eurų.

 Pasak tinklo vadovės Gretos Radzevičienės, tokią sparčią plėtrą lemia paslaugos patrauklumas: vis daugiau miestiečių vertina galimybę sportuoti arčiau namų už prieinamą kainą.<br> Įmonės nuotr.
 Pasak tinklo vadovės Gretos Radzevičienės, tokią sparčią plėtrą lemia paslaugos patrauklumas: vis daugiau miestiečių vertina galimybę sportuoti arčiau namų už prieinamą kainą.<br> Įmonės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 18, 2017, 10:28 AM

Per 1,5 metų laikotarpį, tai jau 10-asis „Lemon Gym” sporto klubas Baltijos šalyse. Pasak tinklo vadovės Gretos Radzevičienės, tokią sparčią plėtrą lemia paslaugos patrauklumas: vis daugiau miestiečių vertina galimybę sportuoti arčiau namų už prieinamą kainą.

„Nuolat dirbame ir tobuliname sporto klubų koncepciją. Didelį dėmesį skiriame erdvių išplanavimui, kuris leidžia turėti net 5 skirtingas zonas: kardio, tempimo, laisvų svorių, jėgos treniruoklių ir funkcinę bei poilsio zoną, kurioje galima atsikvėpti po intensyvios treniruotės. Vienas didžiausių išskirtinumų, kurį galės įvertinti klubo lankytojai, tai virtualių funkcinių treniruočių sistema „Funxtion“, - kalbėjo sporto klubų tinklo vadovė.

Modernūs sprendimai padeda išsiskirti

Sporto klubų tinklas „Lemon Gym“ nuo pat veiklos pradžios išsiskyrė inovatyviais technologiniais sprendimais. Šie klientus pasitinka dar prieš įžengiant į sporto salę. Kaune, kaip ir kituose tinklo sporto klubuose įdiegta inovatyvi praėjimo kontrolės programa „Perfect Gym“. Šios sistemos pagalba klientui yra sukuriamas unikalus piršto antspaudo kodas. Kaskart atvykus į sporto klubą, reikia pridėti savo pirštą prie praėjimo vartelių ir šie atsidarys automatiškai. Tokia sistema leidžia išvengti eilių prie įėjimo. Taip pat kiekvienas gali savitarnos svetainėje matyti informaciją apie savo narystės galiojimo laiką ir mokėjimų istoriją. 

Norintys savo treniruočių programai suteikti daugiau iššūkių ir išvengti monotonijos, galės išbandyti virtualių treniruočių „Funxtion“ ekraną. Šiame ekrane galima pasirinkti skirtingas treniruočių programas arba pratimus pavienėms raumenų grupėms. Susidėliojus norimą pratimų seką ar pasirinkus programą, ekrane pasirodo vaizdo įrašas, pagal kurį reikia atlikti pratimus. Vienas didžiausių šių treniruočių privalumų – galimybė sportuoti tiek vienam, tiek grupėje, taip ne tik keliant iššūkius sau, bet ir savo sporto partneriams. Sportuojant su „Funxtion“ sistema taip pat galima stebėti savo aktyvumą tiek klube, tiek už jo ribų naudojantis mobiliąją programėle.

„Šiandien inovatyvių sprendimų kūrimas tampa esminiu bruožu siekiant būti išskirtiniais rinkoje. Nuo pat savo veiklos pradžios užsibrėžėme tikslą būti moderniu sporto klubu. Funkcinių treniruočių sistemos ir kiti technologiniai sprendimai, taikomi sporto klubuose, leidžia visuomet būti žingsniu priekyje ir pasiūlyti klientams tai, ko jie tikisi iš modernaus sporto klubo“, - teigia sporto klubų tinklo vadovė G. Radzevičienė.

Sporto klubo privalumais kvies įsitikinti nemokamai

Kauniečių džiaugsmui, naujojo klubo atidarymo proga iki rugpjūčio 31 d. vyks atvirų durų dienos. Jų metu lankytojai kviečiami nemokamai išbandyti sporto klubą bei įsigyti e-sąskaitos sutartį su minimaliu 12 mėnesių laikotarpiu. Nauji klientai narystę galės įsigyti itin palankiomis sąlygomis – po 15 Eur/mėn.

Šį mėnesį tinklas pusantro karto padidino ir savo klubą Perkūnkiemyje, Vilniuje. Po kelis mėnesius trukusių plėtros darbų klube atsirado funkcinė ir virtualių treniruočių zonos, padidėjo rūbinės, laisvųjų svorių ir treniruoklių salėse pasiūlyta dar daugiau ir dar modernesnės įrangos. Dabartinis klubo dydis – 1250 kv. m. Į klubo plėtrą investuota 150 tūkst. eurų.

Šiuo metu „Lemon Gym“ tinklui priklauso 10 sporto klubų, iš kurių 6 veikia Lietuvoje, o 4 Latvijoje. Žemų kainų sporto klubų tinklas priklauso „Impuls LTU“ įmonių grupei, valdančiai 24 sporto bei sveikatingumo klubus Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Juose nuolatos sportuoja apie 50 tūkst. klientų. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.