Konkurencijos taryba leido kaimynams perimti „Cgates Group“ kontrolę

Konkurencijos taryba nutarė leisti vykdyti koncentraciją Latvijos bendrovei „EuVECA Livonia Partners“ ir Estijos bendrovei „LHV Varahaldus“ netiesiogiai – per bendrovę „Silver Screen Holdings“ įsigyjant 34,8 proc.  „Cgates Group“ akcijų ir kartu su dviem Estijos įmonėmis ​„Polaris Invest“ bei „​Com Holding“ įgyjant bendrą „Cgates Group“ kontrolę.

 Konkurencijos taryba konstatavo, kad dėl numatomos vykdyti koncentracijos nebus sukurta ar sustiprinta dominuojanti padėtis. 
 Konkurencijos taryba konstatavo, kad dėl numatomos vykdyti koncentracijos nebus sukurta ar sustiprinta dominuojanti padėtis. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 24, 2017, 12:19 PM

 „Cgates Group“ yra televizijos ir interneto paslaugų tiekėja.  

 

Pranešimą apie ketinamą vykdyti koncentraciją Konkurencijos taryba gavo liepos 31 d.

 

 

Įvertinusi su sandoriu susijusias aplinkybes, Konkurencijos taryba konstatavo, kad dėl numatomos vykdyti koncentracijos nebus sukurta ar sustiprinta dominuojanti padėtis, ar itin apribota konkurencija atitinkamose rinkose.

Apie numatomą įvykdyti koncentraciją privaloma pranešti Konkurencijos tarybai ir gauti leidimą, jeigu koncentracijoje dalyvaujančių ūkio subjektų suminės bendrosios pajamos paskutiniais prieš koncentraciją ūkiniais metais yra didesnės negu 14,5 mln. Eur ir jeigu kiekvieno mažiausiai iš dviejų koncentracijoje dalyvaujančių ūkio subjektų bendrosios pajamos paskutiniais prieš koncentraciją ūkiniais metais yra didesnės negu 1,45 mln. Eur.  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: ekonomikos apžvalga apie iššūkius ir ateities perspektyvas