Iškrito iš lėktuvo ir nufilmavo kritimą. Štai kaip viskas įvyko

Šis vaizdo įrašas tikrai nustebins tuos, kurie mano, kad šiuolaikiniai išmanieji telefonai yra ne tokie patvarūs ir puikūs kaip senieji mobilieji telefonai, rašoma žurnalo „Wprost“ interneto svetainėje.

Ši istorija yra puikus įrodymas, kad šiuolaikiniai telefonų modeliai gali veikti negesdami net ir ekstremaliomis sąlygomis.<br>"Stop" kadras
Ši istorija yra puikus įrodymas, kad šiuolaikiniai telefonų modeliai gali veikti negesdami net ir ekstremaliomis sąlygomis.<br>"Stop" kadras
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 25, 2017, 1:29 PM

Sakoma, kad šiandieniniai išmanieji telefonai neturi nieko bendra su telefonais, kurie dar prieš keliolika metų buvo laikomi patvariais, o įkrautas akumuliatorius galėdavo dirbti ištisą savaitę. Tačiau ši istorija yra puikus įrodymas, kad šiuolaikiniai telefonų modeliai gali veikti negesdami net ir ekstremaliomis sąlygomis. Ir kalbame visai ne apie garsiąją „Nokia“, kurios telefonai laikomi nesugadinamais.

Šiuokart patenkinti gali jaustis kompanijos „Samsung“ telefonų savininkai, nes būtent šios kompanijos išmaniajam telefonui buvo lemta iškristi iš lėktuvo ir „išlikti gyvam“. Tai nutiko Jungtinėse Valstijose. Įrenginys nukrito ant žemės iš daugiau nei iš 300 metrų aukščio ir atsidūrė privataus namo sodelyje. Visą valandą buvo įjungta „Samsung Galaxy S5“ filmavimo funkcija. Po keliolikos minučių jį rado to namo šeimininkas. 

Įrenginį pavyko grąžinti savininkui. Sėkmingas buvo ir bandymas rasti vaizdo įrašą išmaniojo telefono atmintinėje ir jį atkurti. Įrašas buvo paskelbtas „YouTube“. Telefono kritimas trunka apie 20 sekundžių. Vėliau matyti, kad prietaisas guli ant vejos, o filmavimo funkcija vis dar tebėra įjungta.

Parengė Leonas Grybauskas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.