„Mokilizingas“ turi naują teisės skyriaus vadovę

Finansinių paslaugų bendrovės „Mokilizingas“ darbuotojų gretas papildė Gerda Miciulevičiūtė, turinti teisininkės patirties dirbant privataus kapitalo investavimo įmonių grupėje „Žabolis ir partneriai“, nekilnojamojo turto valdymo bei energetikos srityse.

 Finansinių paslaugų bendrovės „Mokilizingas“ darbuotojų gretas papildė Gerda Miciulevičiūtė.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Finansinių paslaugų bendrovės „Mokilizingas“ darbuotojų gretas papildė Gerda Miciulevičiūtė.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 27, 2017, 2:56 PM, atnaujinta Aug 28, 2017, 2:59 PM

„Kadangi turiu nemažai teisinės patirties bendradarbiaujant su partneriais, sudarant sandorius bei sprendžiant ginčus įvairiose srityse, „Mokilizinge“ būsiu atsakinga už įmonės sandorius su partneriais, koordinuosiu teisės ir skolų valdymo grupių darbą, taip pat vykdysiu bendrovės atitikties teisės aktų reikalavimams priežiūrą (angl. compliance). Manau, kad finansų ir mokesčių teisės studijos Vilniaus universitete bei įgytas išsilavinimas Ciuricho universitete, studijuojant bankinio ir finansinių paslaugų sektoriaus teisinius aspektus, padės prognozuoti galimus nesklandumus ir jų išvengti“, – sako Gerda Miciulevičiūtė.

Nuo 2013 m. iki 2016 m. G. Miciulevičiūtė dirbo nekilnojamojo turto valdymo bendrovėje „Baltic RED“, o nuo 2016 m. – Lietuvos ir Vokietijos investuotojų jungtinės veiklos bendrovėje „Danpower Baltic“, kuri yra didžiausias nepriklausomas šilumos iš atsinaujinančių energijos išteklių gamintojas Lietuvoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.