Kaune duris atvėrė naujas „Hesburger“ restoranas

Didžiausias Baltijos šalyse ir Suomijoje greitojo maisto restoranų tinklas „Hesburger“ Kaune, Savanorių pr. 441, atidarė naują restoraną, į kurį investavo 1,8 mln. eurų. Tai – 13-asis tinklo restoranas Laikinojoje sostinėje ir 48-asis – Lietuvoje.

 Naujasis restoranas yra beveik 300 kv. metrų bendro ploto, jame yra 60 sėdimų vietų.<br>Įmonės nuotr.
 Naujasis restoranas yra beveik 300 kv. metrų bendro ploto, jame yra 60 sėdimų vietų.<br>Įmonės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 1, 2017, 12:30 PM

Naujasis restoranas yra beveik 300 kv. metrų bendro ploto, jame yra 60 sėdimų vietų. Šalia įrengta 30 kv. m ploto vasaros terasa. Vaikams restorane sukurta patogi žaidimų zona. Automobiliu atvažiuojantiems lankytojams bus teikiama „drive – in“ paslauga.

„Naujasis restoranas Kaune yra patogioje lokacijoje, šalia svarbių miesto transporto arterijų. Jį stengėmės įrengti taip, kad čia leisti laiką būtų patogu klientams su vaikais, nes mūsų restoranus yra pamėgusios šeimos“, – sakė „Hesburger“ tarptautinės plėtros direktorė Ieva Salmela.

Pasak jos, Kauno Savanorių pr. duris atvėręs restoranas – dalis šių metų „Hesburger“ plėtros ir investicijų plano Lietuvoje. Tai – jau antrasis restoranas, kurį bendrovė atidarė mūsų šalyje šiemet, o iki metų pabaigos planuojama atidaryti dar du.

„Šių metų pirmąjį pusmetį „Hesburger“ pardavimai Lietuvoje augo sparčiausiai iš visų Baltijos valstybių. Matydami tolesnio augimo potencialą, plečiame restoranų tinklą, o taip pat – ir jame siūlomų patiekalų asortimentą“, – sakė I.Salmela.

Šiuo metu vien tik Baltijos šalyse veikia 134 „Hesburger“ restoranų, iš jų Lietuvoje veikia 48, Latvijoje – 44, Estijoje – 42.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.