Lėktuvo bilietų paieškos platforma keičia pavadinimą

 Ruošdamiesi naujiems plėtros etapams tarptautinėje rinkoje, skrydžių planuotojai iš Lietuvos priėmė sprendimą pasirinkti anglišką vardą ir nuo šiol vadinsis „24fly.com“.

 Skrydžių paieškos platforma pakeitė pavadinimą. 
 Skrydžių paieškos platforma pakeitė pavadinimą. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 8, 2017, 1:28 PM

 

„Savo veiklą pradėjome nuo Lietuvos rinkos ir jai toliau skirsime didelį dėmesį. Tačiau vis stipriau plėtojant tarptautines partnerystes, parankiau tampa vadintis anglišku vardu“, – sako įmonės vadovė Eglė Lenkovičienė.

 

Lietuva yra viena iš devynių šalių, kuriose bendrovė vykdo savo veiklą. Likusiose aštuoniose rinkose ji žinoma kaip „2fly“ ir „Easyfly“. „Kartu su nauju vardu „24fly.com“ startuoja ir klientų aptarnavimas visą parą. 

 Lietuvoje ši paslauga veiks nuo rugsėjo, o kitose šalyse 24 valandas per parą aptarnaujame klientus jau dabar. Visa kita išlieka nepakitę – lieka ta pati skrydžių paieškos sistema ir naudojimosi sąlygos, tik kitu adresu. Tad didesnių pokyčių klientai nepajus“, – teigia E. Lenkovičienė.

 

Šį pavasarį bendrovė pasirašė partnerystės sutartį su globalia skrydžių paieškos sistema „Momondo“, kurios dėka keliskart padidino pardavimus visame pasaulyje. Anot E. Lenkovičienės, „24fly.com“ ateityje planuoja užmegzti dar daugiau ryšių su didžiausiomis pasaulinėmis skrydžių paieškos platformomis.

 

Šiuo metu Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Danijoje, Suomijoje, Švedijoje, Norvegijoje, Bulgarijoje ir Lenkijoje veikianti platforma klientus nuolat aptarnauja šešiomis skirtingomis kalbomis. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.