Viena aviakompanija visuose savo lėktuvuose jau siūlo Wi-Fi

Keleiviams, keliaujantiems su aviakompanija „Virgin Atlantic“ pasisekė – savo „Facebook“ paskyrą jie galės patikrinti ir 10 tūkst. pėdų aukštyje. Tai pirmoji aviakompanija Europoja,  Wi-Fi įdiegusi visuose savo lėktuvuose, rašo „The Telegraph“.

 Vis daugia uaviakompanijų savo keleiviams siūlo lėktuvuose naudotisi internetu<br> 123 rf. nuotr.
 Vis daugia uaviakompanijų savo keleiviams siūlo lėktuvuose naudotisi internetu<br> 123 rf. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-09-10 18:38

Tiesa, už šį malonumą teks sumokėti 3 svarus, o internete, nors ir neribotai, bus galima naršyti tik po susirašinėjimo programėles, tokias kaip „Facebook Messenger“ ir „Whatsapp“. 

Norintys taip pat galės už 5 svarus užsisakyti galimybę naudotis internetu 1 valandą, o aš 15 svarų – viso skrydžio metu, neribojant duomenų kiekio.

Perkant pigesnį variantą, duomenų limitas priklausys nuo lėktuvo modelio - „787 aircraft“ galima išnaudoti tik 40 megabaitų duomenų. 

Kitos aviakompanijos taip pat rūpinsi savo keleivių norais nuolat naršyti internete. Kompanija „JetBlue“ savo keleiviams siūlo nemokamą Wi-Fi keliaujant JAV teritorijoje, tiesa, negarantuoja, kad jis tikrai veiks viso skrydžio metu. 

Europoje nemokamą Wi-Fi paslaugą siūlo „Norwegian“ aviakompanija, nors internetas vis dar nėra prieinamas ilguose tarptautiniuose skrydžiuose. 

Brangiausią internetą savo skrydžiuose siūlo „Delta“ kompanija, kuri už galimybę 24 valandas naudotis internetu skrydžio metu prašo 28 dolerių. Nuo jos nedaug atsilieka „American Airlines“, kurios vidutiniškai už galimybę naudotis internetu vieno skrydžio metu prašo 19 dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.