Netikėtas posūkis – „Lidl“ Lenkijoje imasi neįprasto verslo

Populiarus žemų kainų parduotuvių tinklas eina į kitą rinką. Šį kartą jis pardavinės turistines keliones. Katalogai su pirmaisiais pasiūlymais pasirodys kaip tik šiandien, rugsėjo 12 dieną.

Tinklas nori išsiskirti ir pritraukti pirkėjus ne tiek pasyviu laisvalaikio leidimu, deginantis paplūdimyje ant gulto, kiek įvairiomis pramogomis. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
Tinklas nori išsiskirti ir pritraukti pirkėjus ne tiek pasyviu laisvalaikio leidimu, deginantis paplūdimyje ant gulto, kiek įvairiomis pramogomis. <br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 12, 2017, 2:14 PM, atnaujinta Sep 12, 2017, 3:13 PM

Nauja paslauga vadinasi „Lidl Podróże“ („Lidl Kelionės“) ir bus pradėta teikti jau nuo šios dienos. Su kelionėmis bus galima susipažinti kataloguose, kuriuos žadama atnaujinti kas dvi savaites, o jas užsisakyti – internetu arba telefonu. Kiekvienas konkretus pasiūlymas galios keturias savaites, tada vietoje jų bus siūlomos naujos kelionės. Apie tai rašoma portale „gazeta.pl“

Pirmajame kataloge pigiausias pasiūlymas yra apsistoti keturių žvaigždučių viešbutyje „Belweder“ Zakopanėje – jis kainuoja 309 zlotus (apie 73 Eur). Brangiausia yra kelionė į Kilimandžarą – už ją turėsite sumokėti net 10 999 zlotus (apie 2592 Eur).

Tarp kitų kelionių įtrauktos kelionės į Maldyvus, Seišelius ir Senegalą. Tačiau yra ir kelionių į arčiau esančias vietas, pvz., Kanarų salas. Vis dėlto, „Lidl“ užtikrina, kad savo kataloguose siūlys taip pat ir trumpas keliones po Lenkiją, skatindamas žmones keliauti ir reklamuodamas viešbučius, turizmo centrus ir restoranus.

Tinklas nori išsiskirti ir pritraukti pirkėjus ne tiek pasyviu laisvalaikio leidimu, deginantis paplūdimyje ant gulto, kiek įvairiomis pramogomis. Todėl į katalogus taip pat bus įtrauktos  teminės išvykos aktyviems žmonėms. Bus rengiamos sportinės ir poilsinės kelionės, daug ekskursijų ir maisto ruošimo kursų. Taip pat yra numatyti specialūs pasiūlymai, pavyzdžiui, Kalėdų sutikimas Meksikos kurorte Akapulke, informuoja portalas „gazeta.pl“.

Parengė Leonas Grybauskas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.