Baigtas „Circle K“ degalinių tinklo pervadinimo projektas

Kanados kapitalo bendrovė „Circle K Lietuva“ per maždaug keturis mėnesius visoje Lietuvoje pakeitė valdomo degalinių tinklo pavadinimą, atsisakydama buvusio akcininko „Statoil“ vardo.

Tai  brangiausias Lietuvoje degalinių pavadinimo bei vizualinio identiteto keitimas, į kurį investuota 4 mln. eurų.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Tai  brangiausias Lietuvoje degalinių pavadinimo bei vizualinio identiteto keitimas, į kurį investuota 4 mln. eurų.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 15, 2017, 10:27 AM

Tai ne tik greičiausias, bet ir brangiausias Lietuvoje degalinių pavadinimo bei vizualinio identiteto keitimas, į kurį investuota 4 mln. eurų.

„Visame pasaulyje žinomo degalinių ir greito apsipirkimo parduotuvių tinklo „Circle K“ pavadinimo pristatymui ruošėmės porą metų, jo etapai ir įgyvendinimas buvo kruopščiai suplanuoti. Tam, kad spėtume visus degalinių pakeitimo darbus atlikti iki rudens, buvo mobilizuotos 4 rangovų brigados, kurios dirbo beveik be sustojimo. Ir darbuotojams, ir klientams norime padėkoti už kantrybę bei palaikymą“, – sako „Circle K Lietuva“ generalinis direktorius Skirmantas Mačiukas.

Atnaujinant visapusio aptarnavimo degalines tamsiai mėlynus „Statoil“ logotipus pakeitė nauji raudoni „Circle K“ logotipai, o standartiniai pilki ir balti degalinių pastatai „apsiūti“ tamsiai rudos spalvos danga, sušvelninančia spalvinį kontrastą. Dabar taip atrodo 82 tinklo degalinės visoje Lietuvoje. Visapusio aptarnavimo degalinės vadinasi „Circle K“, o automatinės – „Circle K Automatas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.