Pažadėjo pagaminti langus, paėmė avansą ir štai kuo viskas baigėsi

Prieš daugiau nei pusę metų iš vienos Vilniuje įsikūrusios įmonės Kristina Dimšienė naujajam savo būstui užsisakė medinius, aliuminiu kaustytus langus. Viskas kaip ir įprasta: sumokėtas avansas, maždaug numatyta pagaminimo data, tik vienas „bet“ – langų savo statiniui moteris neturi iki šiol.

 Anot jos, netrukus buvo sumokėtas ir 6 tūkst. eurų siekiantis avansas, tačiau dabar paslaugos teikėjai dingę kaip į vandenį.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
 Anot jos, netrukus buvo sumokėtas ir 6 tūkst. eurų siekiantis avansas, tačiau dabar paslaugos teikėjai dingę kaip į vandenį.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 15, 2017, 11:47 AM, atnaujinta Sep 15, 2017, 11:54 AM

„Klaipėdos rajone įsirenginėjame nuosavą namą ir prieš beveik septynis mėnesius, vasario 1-ąją, užsisakėme savo namui medinius langus iš Vilniuje įsikūrusios įmonės „Himėja“, – sakė K.Dimšienė.

Anot jos, netrukus buvo sumokėtas ir 6 tūkst. eurų siekiantis avansas, tačiau dabar paslaugos teikėjai dingę kaip į vandenį.

„Įmonė vengia kalbėtis ir nieko neatsako, o kai telefoną pakelia, vis pažada, kad langai bus pristatyti kitą savaitę. Kitų žodžių jie nelabai moka, tik va, kad ta kita savaitė jau nuo birželio mėnesio eina“, – priduria moteris, nes langus įmonė pristatyti buvo pažadėjusi dar birželį.

„Vis bandau jiems skambinti, rašau elektroninius laiškus, bet nuo užsakymo praėjo jau daugiau nei pusė metų. Buvome nuvažiavę į įmonę, jie pažadėjo, kad netrukus langai bus pagaminti, tačiau taip ir nesulaukėme“, – vylėsi moteris.

Susisiekus su įmonės direktoriumi Ramučiu Repčiu, šis patikino, kad langų matavimai buvo atlikti gegužės 3 dieną, nes tik tada buvo išmūrytos namo sienos, tačiau pripažino, kad darbai tikrai gerokai vėluoja.

„Mūsų įmonė visą balandžio mėnesį nevykdė gamybos, nes buvo perkraustomas visas gamybinis cechas iš Karmėlavos į Šveicarijos kaimą. Būtent dėl to susidarė užsakymų kamštis, sutriko apyvartinių lėšų judėjimas. Mes apie tai esame informavę klientus, prašėme suprasti mus ir palaukti gaminamų langų.

Su K.Dimšiene esame ir mūsų ceche susitikę, bendravę, cechas dirba kiekvieną dieną ir mes niekur nesame dingę. Galite nuvažiuoti bet kada darbo metu ir tuo įsitikinti. Mes tikrai stengiamės kuo greičiau įvykdyti savo įsipareigojimus ir apgailestaujame dėl vėlavimo“, – situaciją komentavo įmonės direktorius.

Paklaustas, kokia šiuo metu yra minėto užsakymo būklė, jis patikino, kad šiai dienai visi langų rėmai padaryti, yra nudažyti ir kaustomi aliuminiu.

„Dar nėra pristatytų stiklo paketų, kuriuos gamintojas pagamins rugsėjo 22-ąją. Objekte montuojami langai bus rugsėjo 26-ąją“, – pažadėjo R.Repčys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.