Roberto Dargio planuose – ne tik verslas, bet ir prezidento rinkimai

Verslininkas Robertas Dargis, Lietuvos pramonininkų konfederacijos (LPK) prezidentas, buria palaikymo komandą ir ruošiasi paskelbti apie savo ketinimus dalyvauti po pusantrų metų įvyksiančiuose valstybės vadovo rinkimuose, remdamasis savo šaltiniais skelbia portalas vz.lt.

Kaip antradienį lrytas.lt sakė R.Dargis, kandidatavimas prezidento rinkimuose – tik pamąstymai. <br>J.Stacevičiaus nuotr.
Kaip antradienį lrytas.lt sakė R.Dargis, kandidatavimas prezidento rinkimuose – tik pamąstymai. <br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 3, 2017, 4:38 PM, atnaujinta Oct 3, 2017, 4:52 PM

Vz.lt rašo apie tai sužinojęs iš kelių nepriklausomų šaltinių.

Neoficialiomis žiniomis, 57-erių R.Dargis jau prieš kurį laiką apsisprendė pabandyti 2019 m. gegužės mėn. siekti Lietuvos prezidento posto, tik apie tai iki šiol nėra paskelbęs oficialiai. 

Kaip antradienį lrytas.lt sakė R.Dargis, tai dar tik pamąstymai. 

Tiesa, apie galimybę dalyvauti prezidento rinkimuose Lietuvos pramonininkų konfederacijos prezidentas R.Dargis užsiminė rugsėjo pradžioje. 

 R.Dargis tuomet neslėpė, kad esant tinkamoms aplinkybėms tokios galimybės neatmestų. 

„Čia, matote, yra toks klausimas, kuris ne nuo vieno žmogaus priklauso. Tam, kad į jį būtų galima atsakyti, reikia atsakyti ir į daug kitų klausimų. Iš esmės, kalbėti apie ėjimą ar neėjimą, priklauso nuo to, ar yra politinė jėga, kuri telktųsi tokiems dalykams ir kokie yra tikslai. 

Ir jeigu būtų kalbama apie tam tikrų prielaidų atsiradimą, būtų galima kalbėti apie tam tikrus sprendimus“, – telefonu naujienų portalui lrytas.lt tuomet kalbėjo R.Dargis.

Jis pridūrė, kad kol kas apie rinkimus kalbėti ankstoka. R.Dargis atsakė, kad šiuo metu gauna pasiūlymų ir raginimų eiti šiuo keliu, bet kol kas jokių atsakymų nėra pateikęs. 

„Tai nėra klausimas – norėti ar nenorėti. Klausimas yra, ką būtų galima pakeisti ir nuveikti. Jeigu yra tikslai, jeigu yra palaikanti jėga ir tu supranti, kad gali tam tikrus dalykus nuveikti valstybės labui, tada galima galvoti, kad reikia eiti ir padaryti“, – sakė Lietuvos pramonininkų konfederacijos prezidentas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.