Keičiasi portalo „Delfi.lt“ redaktorė

Naujienų portalo delfi.lt vyriausiosios redaktorės pareigose Moniką Garbačiauskaitę - Budrienę keičia verslo naujienų redaktorė Rasa Lukaitytė - Vnarauskienė, ketvirtadienį pranešė portalas. 

Įmonės direktorius Vytautas Benokraitis sakė, kad M. Garbačiauskaitė - Budrienė ir toliau bus portalo dalimi<br>V.Balkūno nuotr.
Įmonės direktorius Vytautas Benokraitis sakė, kad M. Garbačiauskaitė - Budrienė ir toliau bus portalo dalimi<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 12, 2017, 10:02 AM

M. Garbačiauskaitė sakė, kad nusprendė perdėlioti profesinius prioritetus ir susitelkti ties žurnalistine ir kūrybine veikla, toliau bendradarbiaus su delfi.lt redakcija. 

„Dėkoju už suteiktą pasitikėjimą ir kartu didelį iššūkį. Esame vieninga profesionalų komanda, ne vienerius metus pirmaujanti rinkoje. Tvirtai tikiu, kad ir toliau žengsime šiuo keliu skaitytojams ir žiūrovams pateikdami dar daugiau vertingo ir įdomaus turinio“, – sakė R. Lukaitytė - Vnarauskienė. 

R. Lukaitytė-Vnarauskienė Vilniaus universitete yra baigusi žurnalistikos bakalauro ir ekonomikos magistro studijas, portale ji dirba nuo 2006 metų. Kelerius metus ji dirbo verslo naujienų reportere, o pastaruosius dvejus metus vadovauja verslo naujienų skyriui ir ėjo vyr. redaktorės pavaduotojos pareigas. 

Įmonės direktorius Vytautas Benokraitis sakė, kad M. Garbačiauskaitė - Budrienė ir toliau bus portalo dalimi, o naujoji vyriausioji redaktorė užtikrins tęstinumą ir suteiks naujų kūrybinių impulsų. 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.