Pasaulyje populiarios masinės apsipirkimo akcijos studentams jau ir Lietuvoje

Sekdamas pasauline prekybos centrų praktika, prekybos ir laisvalaikio centras “Mega” pirmą kartą Lietuvoje skelbia akciją išskirtinai studentams.

„Mega“ nuotr.
„Mega“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 17, 2017, 9:34 AM

„Kaunas, kuriame yra įsikūrusios net 14 aukštųjų mokyklų, yra vadinamas visos Lietuvos studentų miestu. Tai buvo viena iš priežasčių tapti pirmuoju prekybos ir laisvalaikio centru, pakvietusiu studentus į tik jiems skirtą apsipirkimo renginį – „Studentų pirkinių naktis!““, – sako „Megą“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovė Rasa Vyšniauskienė.

Anot jos, po prekybos centro plėtros „Mega“ turi daug naujų parduotuvių ir prekių asortimento pasiūlymų jaunimui.

„Studentų pirkinių naktis!“ vyks spalio 19 dieną nuo 18 iki 23 valandos. Renginį ves ”Zip FM” didžėjai Simona Bandita ir Orijus Gasanovas. Visi, turintys studentų ar moksleivių pažymėjimus, galės pasinaudoti parduotuvių specialiomis nuolaidomis iki 50 procentų, išbandyti nemokamas pramogas ir paslaugas. Studentų patogumui Kauno autobusų parkas prailgino poros viešojo transporto maršrutų darbo laiką, taip pat kursuos specialus akcijos mikroautobusas maršrutu “Mega” – Kauno pilis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prokurorai baigė ikiteisminį tyrimą dėl R. Žemaitaičio