„TransferGo“ valdybai vadovaus buvęs „PayPal“ vadovas

Prie lietuvių įkurto tarptautinių finansinių perlaidų startuolio „TransferGo“ prisijungė Renier Lemmens, vienas iš labiausiai pasauliniame fintech sektoriuje patyrusių vadovų.

 Pasikeitė startuolio „TransferGo“ vadovai. <br>J.Stacevičiaus nuotr. 
 Pasikeitė startuolio „TransferGo“ vadovai. <br>J.Stacevičiaus nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 18, 2017, 3:22 PM

Įspūdingą patirtį šioje srityje sukaupęs R. Lemmens nuo šiol eina „TransferGo“ valdybos pirmininko pareigas.

Anksčiau jis buvo „PayPal“ besivystančių rinkų generaliniu direktoriumi (CEO), buvo vienas iš „Barclays“ vykdomųjų vadovų (COO) Jungtinėje Karalystėje ir užėmė kitas pozicijas šio sektoriaus bendrovėse, kurioms padėjo pasiekti lūkesčius pralenkiančių rezultatų.

„TransferGo“ per penkerius metus rinkoje įsitvirtino kaip technologiškai pažangių finansinių sprendimų pionierė. Tikimasi, kad R. Lemmens patirtis kuriant naujus finansinius produktus padės bendrovei toliau sėkmingai vystyti naujas paslaugas.

Fintech sektoriuje R. Lennier yra žinomas kaip aukščiausio lygio vadovas, gebantis suteikti papildomą spurtą ir kryptį aktyviai besivystančioms bendrovėms.

„Džiaugiuosi prisijungęs prie „TransferGo“ komandos, kuri jau dabar pasiekė precedento neturinčių rezultatų. Šio startuolio vizija, ambicijos ir komandos pastangos įkvepia ne tik mane, bet ir visą rinką. Tikiuosi svariai prisidėti prie inovacijas kuriančios bendrovės sėkmės. Neabejoju, kad mūsų partnerystė padės rinką nustebinti novatoriškomis paslaugomis“, – prisijungimą prie startuolio komentuoja R.Lemmens.

Finansinių perlaidų startuolis „TransferGo“ stabiliai auga – vien per rugsėjo mėnesį per mobiliąją ir interneto platformą vartotojai atliko perlaidų, kurių bendra vertė siekia daugiau nei 30 mln. eurų.

Per metus „TransferGo“ klientai atlieka per milijoną finansinių perlaidų.  Startuolio sėkmę lemia tarp vartotojų išpopuliarėjusi finansinės perlaidos paslauga, kai perlaida adresatą pasiekia vos per 30 minučių 13-oje šalių.

„TransferGo“ vartotojai finansines perlaidas gali atlikti 46 šalyse 22 valiutomis. 

„TransferGo“ aktyviai plečia paslaugas Vidurio Europoje, o nuo šio mėnesio vartotojams pasiūlė finansinių perlaidų paslaugą Kinijoje.

Per ateinančius penkerius metus „TransferGo“ planuoja dar labiau plėstis už Europos ribų, taip pat ir Azijoje, kur ypač auga verslo klientų susidomėjimas. Finansinių perlaidų startuolio ofisai yra įsikūrę Londone, Jungtinėje Karalystėje, Vilniuje, Lietuvoje ir Vokietijoje.

Trijuose įmonės biuruose dirba 70 darbuotojų, o artimiausiu metu komanda turėtų išaugti iki 100 ir daugiau darbuotojų. Bendrovės rezultatai leidžia pritraukti naujų investicijų – prieš kelis mėnesius 2,9 mln. USD į „TransferGo“ investavo Švedijos rizikos kapitalo fondų valdytoja „Vostok Emerging Finance“.

Šias lėšas „TransferGo“ naudos plėtrai turimose ir naujose rinkose. „TransferGo“ yra vienas didžiausių Lietuvos startuolių. Iki šiol jis pritraukė 10,55 mln. USD investicijų iš „Practica Capital”, „Vostok Emerging Finance” ir kelių privačių investuotojų. „TransferGo” turi per 320 tūkstančių klientų. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.