Prie Lietuvos verslo paramos agentūros vairo – naujas vadovas

 Konkursas LVPA direktoriaus pareigoms eiti vyko šių metų rugsėjo 19 dieną, jame dalyvavo 4 pretendentai.<br> 123rf.com
 Konkursas LVPA direktoriaus pareigoms eiti vyko šių metų rugsėjo 19 dieną, jame dalyvavo 4 pretendentai.<br> 123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-10-24 16:06

Nuo šių metų spalio 25 dienos, laimėjęs konkursą, VšĮ Lietuvos verslo paramos agentūros (LVPA) direktoriaus pareigas pradeda eiti Aurimas Pautienius.

A. Pautienius yra viešojo, verslo, NVO sektorių organizacijų vadybos ekspertas ir praktikas, turintis daugiau kaip 16 metų patirtį švietimo ir mokslo paslaugų programų planavimo ir įgyvendinimo, verslo konsultavimo ir žmogiškųjų išteklių ugdymo srityse.

Prieš tapdamas LVPA vadovu A. Pautienius dirbo kultūros ministrės Lianos Ruokytės-Jonsson patarėju strategijos, pokyčių valdymo bei ES paramos ir investicijų priežiūros klausimais. A. Pautienius yra Lietuvos projektų vadybos asociacijos narys (buvęs valdybos pirmininkas, direktorius, vienas iš IPMA projektų vadovų sertifikavimo centro kūrėjų).

2010–2014 metais A. Pautienius vadovavo ISM vadovų magistrantūros (angl. ISM „Executive school“) verslo procesų ir projektų valdymo vadovų programoms, kaip kviestinis lektorius dėstė aukštosiose mokyklose verslo procesų, projektų valdymo, naujo viešojo administravimo, lyderystės, inovacijų taikymo vadyboje sričių disciplinas, taip pat buvo verslo MTTP ir mokslo ir studijų institucijų projektų ekspertas ir vertintojas. A. Pautienius 2000–2009 m. dirbo Švietimo ir mokslo ministerijoje (ES paramos ir strateginio planavimo mokslo ir studijų srityse).

A. Pautienius 2008 m. baigė ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto (angl. BI Norwegian Business School) vadovų magistrantūrą ir įgijo antrą magistro kvalifikacinį laipsnį vadybos ir verslo administravimo srityje.

Konkursas LVPA direktoriaus pareigoms eiti vyko šių metų rugsėjo 19 dieną, jame dalyvavo 4 pretendentai.

Anksčiau LVPA dvejus metus vadovavo Nikita Ananjevas, kuris šių metų birželio mėnesį pasitraukė iš pareigų.

Ūkio ministerijai pavaldi LVPA įgyvendina Lietuvos ūkio plėtrai ir tarptautiniam konkurencingumui didinti skirtas nacionalines strategijas ir programas, administruoja Europos Sąjungos struktūrinių fondų ir valstybės biudžeto lėšas, užtikrina informacijos apie reikalavimus sklaidą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.