Rusai sugalvojo neįtikėtiną verslą: prabangų lėktuvą nuomoja nuotraukoms

Negalite sau leisti skrydžio privačiu lėktuvu? Tiesa, jūsų socialinio tinklo „Instagram“ sekėjams nebūtina to žinoti, rašo independent.co.uk.

Lėktuvo nuoma nuotraukoms – tokias paslaugas siūlo viena Maskvoje įsikūrusi fotografijos studija – „Private Jet Studio“.<br> 123rf.com nuotr.
Lėktuvo nuoma nuotraukoms – tokias paslaugas siūlo viena Maskvoje įsikūrusi fotografijos studija – „Private Jet Studio“.<br> 123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 25, 2017, 4:15 PM

Lėktuvo nuoma tiems, kurie trokšta jame nusifotografuoti. Būtent tokias paslaugas siūlo viena Maskvoje įsikūrusi fotografijos studija – „Private Jet Studio“.

Ji nuomoja „Gulfstream G650“ orlaivius tiems, kurie savo sekėjus socialiniuose tinkluose nori nustebinti gražiausiomis fotografijomis ir pasigirti prabangiu gyvenimu.

Nors lėktuvas nuo žemės net nepakils, už žadą atimančias nuotraukas teks pakloti nemenką sumelę. Privataus orlaivio nuoma 2 valandoms kainuos 208 eurus, o jei atsiras norinčių gauti profesionalaus fotografo paslaugas – dar papildomus 45 eurus.

Lėktuvą nuotraukoms galima išsinuomoti ir visai parai, tačiau suma, už kurią galima tai padaryti, nėra atskleidžiama.

Fotosesijos dažniausiai būna tokios, kad socialinių tinklų sekėjams net nekyla klausimų, kad tai – ne nuotraukose esančių žmonių orlaivis, mat viskas atrodo tarsi realiame gyvenime. Keleiviai fotografuojasi miegantys prvačiuose lėktuvuose, geriantys šampaną, žiūrintys pro orlaivio langą į oro uostą.

Kai kurie fotosesijų dalyviai į lėktuvą atsineša žurnalų ir apsimeta, kad juos skaito. Dar kiti atsitempia ir savo augintinius. Štai taip lėktuve sukurdami jaukumo jausmą.

Iš pirmo žvilgsnio viskas atrodo taip, tarsi nuotraukų heojus būtų milijonierius, tačiau realybėje – tai tik 2 valandos laiko nuotraukoms už 208 eurus.

Šiuo metu tokio įdomaus verslo modelio įmonė „Instagram“ paskyroje turi 775 sekėjus, tačiau ateityje toks verslas gali smarkiai išpopuliarėti.

„Tai yra didžiausias, greičiausias ir brangiausias verslo klientams pritaikytas orlaivis. Jo interjeras itin prabangus, o viskas padaryta iš aukščiausios kokybės medžiagų“, – sakė įmonės „Private Jet Studio“ atstovai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.