Keičiasi „Lietuvos energijos“ komunikacijos vadovė

Daugiau kaip penkerius metus valstybės valdomos energetikos įmonių grupės „Lietuvos energija“ komunikacijai ir Paramos fondui vadovavusi Ernesta Dapkienė nuo lapkričio palieka grupę ir savo, kaip komunikacijos profesionalės, karjerą tęs ne energetikos sektoriuje. Jos pareigas „Lietuvos energijoje“ perims Laura Šebekienė, iki šiol dirbusi grupės Korporatyvinės komunikacijos projektų vadove. L. Šebekienė turi sukaupusi vadovavimo komunikacijai patirties, dirbdama energetikos įmonėse „Litgrid“ ir „Lietuvos dujos“ bei Ūkio ministerijoje.

Pareigas „Lietuvos energijoje“ perims Laura Šebekienė, iki šiol dirbusi grupės Korporatyvinės komunikacijos projektų vadove.<br>D.Umbraso nuotr.
Pareigas „Lietuvos energijoje“ perims Laura Šebekienė, iki šiol dirbusi grupės Korporatyvinės komunikacijos projektų vadove.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 30, 2017, 4:16 PM

„Dėkojame Ernestai už puikų darbo rezultatą, energingą bendradarbiavimą, darbštumą ir atsakomybę kasdien skirti prioritetą atvirai ir skaidriai komunikuoti su klientais, kolegomis bei visuomene. Vertiname jos svarų indėlį į „Lietuvos energijos“, kaip skaidrios ir visuomenei atskaitingos valstybės valdomos įmonės reputacijos kūrimą. Aukšti komunikacijos standartai, įtvirtinti mūsų grupės veikloje tampa gerąja praktika ir pavyzdžiu kitoms įmonėms, einančioms korporatyvinio valdymo keliu“, – sako Mindaugas Keizeris, „Lietuvos energijos“ įmonių grupės generalinis direktorius ir valdybos pirmininkas.

21 energetikos sektoriaus įmonę valdanti „Lietuvos energijos“ grupė 2017 m. vasarą, išplatinusi žaliųjų obligacijų emisiją, tapo listinguojama Liuksemburgo ir „Nasdaq“ vertybinių popierių biržose. Nuolat ir laiku komunikuodama sprendimus bei įvykius, bendrovė nuosekliai laikosi efektyvios korporatyvinės komunikacijos reikalavimų bei taisyklių, nustatytų korporatyvinio valdymo gairėse, EBPO rekomendacijose ir „Nasdaq“ valdymo kodekse. Išlaikytas visuomenės dėmesys energetikos temoms ir tinkamas jų komunikavimas kuria ilgalaikę vertę grupės akcininkams. Skaidrumo standartų laikymasis, organizuojant komunikacijos veiklą, „Lietuvos energijos“ grupėje suprantamas ir kaip visuomenės, pagrindinės įmonės akcininkės, įtraukimas bei lūkesčių dėl tinkamo valstybės energetikos ūkio valdymo atitikimas.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.