Šių prekių traukiantiems į Lenkiją – gera žinia: šalia IKEA kitąmet įsikurs dar vienas milžinas

Į Lenkiją mėgstantiems važiuoti apsipirkti sporto prekių parduotuvėje „Decathlon“ – gera žinia. Šis pasaulinis sporto ir laisvalaikio prekių gigantas įsikurs Vilniuje prie oro uosto, šalia IKEA parduotuvės.

„Decathlon“ parduotuvės išsiskiria didele sporto prekių pasiūla bei patogumu.
„Decathlon“ parduotuvės išsiskiria didele sporto prekių pasiūla bei patogumu.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 6, 2017, 7:40 AM, atnaujinta Nov 6, 2017, 11:25 AM

Naujoji „Decathlon“ parduotuvė bus atidaryta kitą rudenį. Netoli oro uosto esančiame VNO verslo ir prekybos parke įsikursianti „Decathlon“ parduotuvė bus pirmoji visose Baltijos šalyse.

Planuojama, kad jos plotas sieks 5 tūkst. kvadratinių metrų. Projekte numatyta galimybė ją išplėsti dar 1000 kvadratinių metrų.

„Decathlon“ yra panašaus lygio prekybos centras kaip ir prieš ketverius metus į Lietuvos rinką įžengusi bei pirmoji iš komercinių prekės ženklų savo parduotuvę pietiniame Vilniuje atidariusi IKEA.

„Prekės ženklas „Decathlon“ žinomas visame pasaulyje, o jo parduotuvės išsiskiria ypač didele pasiūla bei patogumu.

Populiarėjant aktyviam gyvenimo būdui sporto ir laisvalaikio prekės tampa vis paklausesnės, todėl neabejojame, kad šis nuomininkas pritrauks didelį srautą vilniečių ir miesto svečių“, – teigė naująjį verslo ir prekybos parką kuriančios bendrovės VPH partneris Artūras Šukys.

Nuo šių metų rugpjūčio Lietuvoje jau veikia šio prekės ženklo internetinė parduotuvė.

Pasak „Decathlon Lietuva“ direktoriaus Nicolas Fogolos, kompanija savo parduotuvėms taiko išskirtinius standartus, todėl atrinkti tinkamą vietą buvo labai atsakingas žingsnis.

„Mes laikomės požiūrio, kad „Decathlon“ yra ne tik parduotuvė, bet ir erdvė, kurioje gali išbandyti visas sporto priemones: nuo šaudymo lanko iki palapinės.

Vienas pagrindinių kompanijos tikslų – įvairia sportine veikla sudominti kuo daugiau žmonių, o tam reikia palyginti daug erdvės.

Be to, greta parduotuvės bus ir aikštelė, kurioje galės sportuoti ir žaisti tiek mūsų darbuotojai, tiek lankytojai.

Visas sąlygas įkurti „Decathlon“ parduotuvę, kuri atitiks prekės ženklo vertybes ir reikalavimus, mums suteikė būtent VPH“, – sakė N.Fogola.

Sujungus pietinį ir vakarinį aplinkkelius ši teritorija tapo dar lengviau pasiekiama.

Bendrovė VPH 2015 metais sėkmingai įgyvendino prekybos slėnio „Nordika“, kuris taip pat yra greta oro uosto, projektą. Vikingų gatvėje esančio VNO verslo ir prekybos parko plotas siekia 9 hektarus. („Sostinė“)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.