„Modus Group“ įkūrė investicijų valdymo įmonę „Modus Asset Management“

„Modus Group“, valdanti automobilių, atsinaujinančių išteklių energetikos, transporto priemonių dalinimosi ir kitus verslus, investicijoms pritraukti įkūrė investicijų valdymo įmonę „Modus Asset Managment“. Bendrovei Lietuvos bankas suteikė kolektyvinio investavimo subjektų investicijų valdymo licencija. Tai reiškia, kad įmonė galės pritraukti ir valdyti profesionalių investuotojų. 

 Anot L. Liutkevičiaus, jau per artimiausius mėnesius paaiškės galutinė „Modus Asset Managment“ investicinių fondų struktūra. Šiuo metu yra apibrėžiami fondų parametrai ir derinamos investavimo strategijos. <br>  Asmeninio archyvo nuotr.
 Anot L. Liutkevičiaus, jau per artimiausius mėnesius paaiškės galutinė „Modus Asset Managment“ investicinių fondų struktūra. Šiuo metu yra apibrėžiami fondų parametrai ir derinamos investavimo strategijos. <br>  Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-11-22 14:34, atnaujinta 2017-11-22 14:36

Planuojama, kad pagrindine naujosios investicijų valdymo bendrovės investavimo kryptimi bus atsinaujinančių išteklių energetikos projektai, tačiau vien jais apsiriboti neketinama. Investicijas svarstoma nukreipti ir į kitas sritis – tarp jų ir dalinimosi ekonomikos principais grįstus mobilumo projektus.

„Turime ilgalaikių investicinių planų perspektyviose srityse, tokiose kaip saulės ir biodujų energetika, todėl tikrai galime sudominti profesionalius investuotojus. Lietuvos banko bendrovei „Modus Asset Managment“ suteikta licencija leidžia kurti investicinius produktus, kuriuos ir siūlysime investuotojams. Be to, jei matysime geras perspektyvas ir poreikį, taip pat sieksime įgyti ir teisę valdyti smulkių investuotojų investicijas“, – sako Liudas Liutkevičius, įmonių grupės „Modus Group“ valdybos pirmininkas.

Anot L. Liutkevičiaus, jau per artimiausius mėnesius paaiškės galutinė „Modus Asset Managment“ investicinių fondų struktūra. Šiuo metu yra apibrėžiami fondų parametrai ir derinamos investavimo strategijos. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.