„Ryanair“ vėl driokstelėjo: šįkart – itin viliojantis pasiūlymas

„Ryanair” pradėjus kasmetinį išpardavimą, vadinamą „Juoduoju penktadieniu”, jau nuo pirmadienio aviakompanija savo klientus lepina įvairiausiomis nuolaidomis.

Ketvirtadienį pigių skrydžių avialinijos savo klientams siūlo 500 tūkst. lėktuvo bilietų, kurie kainuos 9,99 euro.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Ketvirtadienį pigių skrydžių avialinijos savo klientams siūlo 500 tūkst. lėktuvo bilietų, kurie kainuos 9,99 euro.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 23, 2017, 2:25 PM, atnaujinta Nov 23, 2017, 2:49 PM

Ketvirtadienį pigių skrydžių avialinijos savo klientams siūlo 500 tūkst. lėktuvo bilietų, kurie kainuos 9,99 euro. Keliauti su nuolaida bus galima nuo gruodžio iki balandžio.

Dievinantys keliones, skrisdami iš Vilniaus už tokią kainą galės aplankyti Milaną, Berlyną, Bremeną, Briuselį, Frankfurtą, Kelną, Londoną, Niurnbergą ir Oslą. Planuojantys skristi iš Kauno – Kopenhagą ir Londoną.

Norintys įsigyti pigesnius bilietus turėtų paskubėti, akcija galioja iki ketvirtadienio vidurnakčio. Daugiau apie akciją – čia.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.