Sukurta jubiliejinė pakuotė Lietuvos šimtmečiui paminėti

Artėjant Lietuvos nepriklausomybės šimtmečiui „Paulig“ startavo su naujosiomis reklamomis, pirmą kartą sukurtomis atskirai Lietuvai.

Lengvaatletė Airinė Palšytė<br>Nuotr. Iš UAB „Paulig Coffee Lietuva“ archyvo
Lengvaatletė Airinė Palšytė<br>Nuotr. Iš UAB „Paulig Coffee Lietuva“ archyvo
„Pigeon“ paspirtuko kūrėjas Ignas Survila<br>Nuotr. Iš UAB „Paulig Coffee Lietuva“ archyvo
„Pigeon“ paspirtuko kūrėjas Ignas Survila<br>Nuotr. Iš UAB „Paulig Coffee Lietuva“ archyvo
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 28, 2017, 4:33 PM, atnaujinta Nov 28, 2017, 5:00 PM

Lietuvos nacionalinio rekordo savininkė šuolininkė į aukštį, geriausia Lietuvos metų lengvaatletė Airinė Palšytė ir Ženevos inovacijų parodoje sidabrą ekotransporto kategorijoje laimėjusio lietuviškojo „Pigeon“ paspirtuko kūrėjas Ignas Survila kviečia nebijoti išsikelti sau didelių tikslų ir imtis naujų pradžių – siekti aukščiau ir nesustoti tik sugalvojus idėją.

Pasirinkti jaunosios kartos atstovai nesigręžioja atgal ir nestovi vietoje – nors jų pasiekimai įspūdingi, tačiau jie nebijo iššūkių ir drąsiai žingsnis po žingsnio įgyvendina vis naujus sumanymus.

„Gyvenime būna tokių pradžių, kurių tiesiog negali nešvęsti. Švęsdami naujo nepriklausomos Lietuvos šimtmečio pradžią, kviečiame drąsiai svajoti apie ateinančius šimtą metų. Norime puodeliu kavos įkvėpti žmones nebijoti išsikelti didelių tikslų ir siekti naujų pergalių. Svajonės, ryžtas ir motyvacija nepasiduoti atneša įspūdingų rezultatų, kuriais galima didžiuotis,“ – pasakoja Mindaugas Čalka, UAB „Paulig Coffee Lietuva“ direktorius.

Airinė Palšytė 2017 m. tapo pirmąją Lietuvos atstove, iškovojusia aukso medalį Europos uždarų patalpų čempionate, taip pat pasiekusi 2,01 m Lietuvos rekordą. Nors ilgą laiką šis tikslas atrodė nepasiekiamas, bet metų metai kantrybės davė rezultatų. Tačiau ji tiki – tai dar ne pabaiga. Todėl atsiradus laisvesnei akimirkai dienoraštyje planuoja naujus, aukštesnius, tikslus.

Ignas Survila visada svajojo pakeisti pasaulį ir jau žengė pirmąjį žingsnį keisdamas žmonių judėjimo įpročius visame pasaulyje. Sukūręs išskirtinį oranžinį paspirtuką „Pigeon“ ir sulaukęs pripažinimo jis nusprendė kilstelėti kartelę ir apdovanojimų sulaukusį modelį pradėti gaminti masiškai, bei kurti naujus modelius. „Pirmasis kūrinys tapo branduoliu, jungiančiu daugybę žmonių,“ – teigia Ignas Survila.

„Svarbu ne tik atšvęsti tai, kas jau įvyko, bet ir kloti ateities pamatus. Pirmiausia apsidairykime, ką kiekvienas galime nuveikti, kad Lietuva klestėtų ir ateinančius šimtą metų. Ne tik kurkime idėjas, bet ir jas įgyvendinkime. Šimtmečio nepriklausomybė Lietuvai – svarbi pergalė, tačiau tai tik atspirtis naujiems įspūdingiems tikslams pasiekti,“ – teigė Mindaugas Čalka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.