Analogų neturintis vištienos kepsnelių cechas įvertintas aukso medaliu

Penktadienį Vyriausybės rūmuose vyko „Lietuvos metų gaminio 2017“ apdovanojimų renginys, kuriame aukso medaliu įvertinta Rudaminos paukštyno pastato rekonstrukcija į vieną pažangiausių Europoje vištienos kepsnelių ir pusgaminių cechą. Apdovanojimą atsiėmė projektą įgyvendinusios statybos bendrovės „Conresta“ direktorius Lukas Laukaitis.

 Ceche įdiegti visame pasaulyje pripažįstami maisto saugos vadybos standartai (BRC, IFS Food), tai yra vienintelis Lietuvoje maisto pramonės pastatas, turintis A klasės energinio naudingumo sertifikatą.<br> Įmonės nuotr.
 Ceche įdiegti visame pasaulyje pripažįstami maisto saugos vadybos standartai (BRC, IFS Food), tai yra vienintelis Lietuvoje maisto pramonės pastatas, turintis A klasės energinio naudingumo sertifikatą.<br> Įmonės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 15, 2017, 12:45 PM

Įmonių grupei „KG Group“ priklausantis maisto gamybos cechas patenka į geriausių fabrikų kepsnių gamybos srityje penketuką Europoje, analogiško tokio statinio Baltijos šalyse nėra.

Ceche įdiegti visame pasaulyje pripažįstami maisto saugos vadybos standartai (BRC, IFS Food), tai yra vienintelis Lietuvoje maisto pramonės pastatas, turintis A klasės energinio naudingumo sertifikatą. Statinio konstrukcijos bei panaudotos medžiagos užtikrina galimybę visuomet palaikyti reikiamą higienos ir sanitarijos lygį, leidžiantį 85 proc. laiko per metus (312 parų, dirbant dviem pamainom) ceche vykdyti gamybos darbus.

Per mėnesį vištienos kepsnelių ir pusgaminių ceche pagaminama 2100 t keptų paukštienos produktų, kurių 90 % eksportuojama į užsienio šalis.

„Tai projektas, reikalavęs didelio komandos atsidavimo ir pastangų. Kad mūsų darbas pasiteisino, įrodo ne tik šis apdovanojimas, bet ir puikiai veikiantis, modernus cechas, kuriame gaminamos produkcijos kokybė vertinama ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje“, – apie apdovanojimą kalbėjo „Conrestos“ direktorius Lukas Laukaitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.