Ištyrė, kokių profesijų atstovai dažniausiai patenka į avarijas

Apie žmogų galima nemažai pasakyti pagal tai, kokią profesiją jis pasirinko. Pasirodo, iš to galima sužinoti ir apie žmogaus vairavimo sugebėjimus, rašo „The Daily Mail“. 

 Daugiausia avarijų padaro finansų konsultantai<br> 132 rf. nuotr.
 Daugiausia avarijų padaro finansų konsultantai<br> 132 rf. nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 19, 2017, 7:01 PM, atnaujinta Dec 19, 2017, 7:22 PM

„1st Central“ draudimo bendrovė atliko tyrimą, kurio metu išanalizavo 400 tūkst. policijos pranešimų apie avarijas ir ištyrė, kurių profesijų atstovai yra prasčiausi vairuotojai. 

Tyrimas atskleidė, kad dažniausiai į avarijas patenka finansų konsultantai. Įdomu tai, kad praėjusiais metais šios profesijos atstovai buvo tik ketvirtoje sąrašo vietoje. 

Taip pat aukštai pagal padaromų avarijų kiekį rikiuojasi sveikatos industrijos atstovai – gydytojai, farmacininkai ir dantistai. Tai gali būti susiję su ilgomis šių profesijų darbo valandomis ar patiriamu stresu. 

Palyginus su praėjusiais metais mažiau avarijų, nors šios profesijos dar „puikuojasi“ daugiausiai avarijų padarančių sąraše, padaro buhalteriai ir advokatai.

Į sąrašą pateko lėktuvų įgulos nariai, o praėjusiais metais jame buvo atsidūrę net traukinių mašinistai. 

Kalbant apie pavyzdingiausius vairuotojais, jai šiemet tapo tapytojai ir dekoratoriai. Smagu žinoti ir tai, kad mažai avarijų padaro žmonės, kurių darbas susijęs su vairavimu – sunkvežimių, autobusų ir greitosios pagalbos mašinų vairuotojai. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?