Tris pakaunės įmones apdovanojo medaliais

Kalėdų išvakarėse „Baltijos polistirenas“, „Vilkijos gija“ ir „Garlita“ už išskirtinius gaminius pelnė Lietuvos pramonininkų konfederacijos aukso medalius.

Iš 1998 metais Vilkijoje įkurto siuvimo cecho išaugo savarankiška, stabiliai dirbanti įmonė, kurios gaminiai vertinami ir užsienio šalių rinkose. <br>KRS nuotr.
Iš 1998 metais Vilkijoje įkurto siuvimo cecho išaugo savarankiška, stabiliai dirbanti įmonė, kurios gaminiai vertinami ir užsienio šalių rinkose. <br>KRS nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-12-26 14:33

Šio konkurso tikslas – didinti aukštos kokybės lietuviškų prekių konkurencingumą, skatinti vartotojus rinktis vietos gamintojų produkciją.

Šis konkursas rengiamas jau 21-ą kartą.

Statybinių medžiagų grupėje už daugiasluoksnę plokštę „Tinka“ su poliizocianurato užpildu aukso medalis įteiktas Garliavoje įsikūrusiai įmonei „Baltijos polistirenas“.

Inovacijomis pasaulyje garsėjanti tekstilės įmonė „Garlita“ šiemet pristatė daugiafunkcį megztinį, kuris reguliuoja kūno temperatūrą, atsparus pjūviams, dūžiams ir net ugniai.

„Vilkijos gija“ aukso medalį pelnė už megztinį iš natūralios garbanotos vilnos. Bendrovės generalinis direktorius Valdas Pacevičius tvirtino, kad šiemet įmonė pelnė aukso medalį ir parodoje „Rinkis prekę lietuvišką“.

Iš V.Pacevičiaus 1998 metais Vilkijoje įkurto siuvimo cecho per keletą metų išaugo savarankiška, stabiliai dirbanti įmonė, kurios gaminiai vertinami ir užsienio rinkose, ypač Skandinavijos šalyse.

Pasveikinti kolektyvo apdovanojimų ir artėjančių šv.Kalėdų proga atvyko būrys svečių, tarp kurių buvo Kauno rajono meras Valerijus Makūnas, administracijos direktorius Antanas Nesteckis, Šv.Jurgio bažnyčios klebonas Linas Šipavičius, vietos bendruomenės atstovai. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.