IKEA Latvijoje ieško darbuotojų

Ateinančiais metais savo pirmąją parduotuvę Latvijoje planuojanti atidaryti Švedijos baldų gamybos kompanija IKEA ieško darbuotojų. Aštuoni skelbimai pasirodė portale cv.lv.

Ikea, prekių užsakymas ir atsiėmimas, Kaunas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Ikea, prekių užsakymas ir atsiėmimas, Kaunas.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 29, 2017, 3:54 PM

IKEA ieško kelių skyrių vadovų, sandėlio darbuotojų, tiekimo ir priežiūros vadybininko, IT specialisto, dailidžių ir kitų darbuotojų. Paraiškos priimamos iki sausio 14 d., išskyrus IT specialistus, kurių prašomų savo gyvenimo aprašymus siųsti iki gruodžio 31 d.

Kovą IKEA skelbė apie trylika darbo vietų vadovaujančioje komandoje Latvijoje.

Pirmąją savo parduotuvę Latvijoje IKEA atidarys Stuopinių savivaldybėje, už maždaug aštuonių kilometrų nuo Rygos centro. Jos plotas sieks 34 tūkst. kvadratinių metrų. Parduotuvę planuojama atidaryti ateinantį rudenį, čia dirbs apie 300 žmonių.

Pirmoji IKEA parduotuvė Baltijos šalyse 2013 metais buvo atidaryta Vilniuje. Latvijoje parduotuvė bus maždaug trečdaliu didesnė už veikiančią Vilniuje, čia bus ir platesnis asortimentas. Esant būtinybei, parduotuvės plotą bus galima padidinti maždaug 6 tūkst. kvadratinių metrų.

Ateityje Rygos pakraščiuose numatoma įrengti kelis IKEA prekių atsiėmimo punktus.

Šiuo metu IKEA veikia beveik penkiasdešimtyje pasaulio šalių ir turi daugiau nei 400 parduotuvių ir apie 10 proc. parduotuvių veikia frančizės principu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.