Jaunuolis nupirko tai, kuo kiti teikiasi tik pasigrožėti

Verslą pradedantis vilkaviškietis suteikė daug džiaugsmo neįgaliems jaunuoliams, parodoje-mugėje demonstravusiems keramikos darbus. Verslininkas iš karto nupirko visus eksponatus.

Neįgalių jaunuolių darbų mugė Vilkaviškio turizmo ir verslo informacijos centre rengiama jau ne pirmus metus.<br>L.Verbylienės nuotr.
Neįgalių jaunuolių darbų mugė Vilkaviškio turizmo ir verslo informacijos centre rengiama jau ne pirmus metus.<br>L.Verbylienės nuotr.
Verslininkui D.Kaminskui smagu prieš šventes daryti gerus darbus.
Verslininkui D.Kaminskui smagu prieš šventes daryti gerus darbus.
Daugiau nuotraukų (2)

„Lietuvos rytas“

Dec 30, 2017, 2:26 PM

Vilkaviškio turizmo ir verslo informacijos centre kasmet rengiamos neįgalių jaunuolių sukurtų darbelių parodos-mugės.

Už gautus pinigus jauniesiems keramikams perkama molio, glazūros bei kitų kūrybai reikalingų medžiagų. Šiemet turizmo ir verslo informacijos centro lankytojai galėjo įsigyti keraminių žvakidžių, dubenėlių, įvairių suvenyrų.

Centro vadybininkė Lina Verbylienė pasakojo, kad su reikalais į centrą užsukusio 25 metų Deivido Kaminsko poelgis tapo malonia staigmena.

„Mes jam pasiūlėme įsigyti kokį nors darbelį, o jis nupirko visus, daugiau nei dvidešimt, sumokėjo 50 eurų“, – džiaugėsi L.Verbylienė.

„Lietuvos ryto“ pakalbintas D.Kaminskas savo poelgio nesureikšmino.

„Daug kas taip daro. Dabar – šventės, reikia gerus darbus daryti“, – šypsojosi D.Kaminskas, neseniai įkūręs įmonę ir pradėjęs teikti automobilių serviso paslaugas.

Vilkaviškietis sakė, kad labdara užsiima nebe pirmą kartą.

„Pernai su draugais kelioms vargstančioms šeimoms vežėme įvairių maisto produktų, kad ir skurdžiau gyvenantys žmonės pajustų šventes“, – kalbėjo D.Kaminskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.