Išrinktas Lietuvos pašto valdybos pirmininkas

Penktadienį, sausio 3-iją įvykusiame akcininkės bendrovės Lietuvos paštas valdybos posėdyje išrinktas valdybos pirmininkas. Juo ketverių metų kadencijai tapo įmonių valdymo konsultantas Nerijus Datkūnas.

 J.Stacevičiaus nuotr. 
 J.Stacevičiaus nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-01-05 16:57

Valstybės valdomos akcinės bendrovės Lietuvos pašto valdybos pirmininku išrinktas N.Datkūnas yra bendrovės „Investicijų ir verslo garantijos“ valdybos pirmininkas,  „Amber Grid“ valdybos narys, Finansų analitikų asociacijos prezidentas. 

Nauja bendrovės Lietuvos paštas valdyba buvo suformuota vadovaujantis Ekonominio bendradarbiavimo ir plėtros organizacijos (EBPO) rekomendacijomis.

Iš 5 valdybos narių 4 yra nepriklausomi nariai – savo srities profesionalai, turintys ilgametės patirties strateginio planavimo ir valdymo, finansų, komercijos, logistikos srityse. 

Artimiausiu metu valdyba paskirs ir Lietuvos pašto generalinį direktorių, kuris bus atrinktas iš pasiūlytų kandidatų, kurių paiešką ir atranką organizavo išorinė aukščiausio lygio vadovų atrankos bendrovė „J. Friisberg & Partners“. 

Šiuo metu Lietuvos pašto valdyboje taip pat dirba bendrovės „Vilniaus duona“ vadovas ir komercijos direktorius Gražvydas Jukna, logistikos įmonių grupės „NNL LT“ steigėjas ir vadovas Danielius Merkinas, konsultacijų bendrovės „UP Consulting Group“ vadovė Žaneta Kovaliova ir Susisiekimo ministerijos Biudžeto ir valstybės turto valdymo departamento vyresnysis patarėjas Darius Kuliešius. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.