„Kidy Tour“ pradeda bendradarbiauti su „Baltic Clipper“

Tarptautinis kelionių organizatorius „Kidy Tour“ pradeda bendradarbiauti su vienu didžiausių kelionių agentūrų tinklu Lietuvoje ir Baltijos šalyse „Baltic Clipper“. Per dvejus veiklos metus „Kidy Tour“ organizuojamas keliones Lietuvoje platina didžiausias kelionių agentūrų tinklas Lietuvoje – sudarytos sutartys bemaž su 180 kelionių agentūrų.

Per dvejus veiklos metus „Kidy Tour“ organizuojamas keliones Lietuvoje platina didžiausias kelionių agentūrų tinklas Lietuvoje – sudarytos sutartys bemaž su 180 kelionių agentūrų.<br> 123rf.com nuotr.
Per dvejus veiklos metus „Kidy Tour“ organizuojamas keliones Lietuvoje platina didžiausias kelionių agentūrų tinklas Lietuvoje – sudarytos sutartys bemaž su 180 kelionių agentūrų.<br> 123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-01-18 13:47

„Nuo bendrovės veiklos pradžios kėlėme ambicingus augimo tikslus, todėl nuolat plečiame partnerių tinklą. Džiaugiamės, kad su mumis bendradarbiauja visos didžiausios ir ilgiausiai rinkoje veikiančios agentūros. Per daugiau nei 20 veiklos metų „Baltic Clipper“ yra pelnęs pasitikėjimą savo profesionaliu požiūriu į klientus, šiuo metu kelionių agentūra turi 9 biurus skirtinguose Lietuvos miestuose. Taigi, mūsų organizuojamos kelionės bus dar lengviau prieinamos vartotojams“, – sako Kristina Prieskienytė, „Kidy Tour“ pardavimų vadovė.

„Kidy Tour“ rinkoje jau įsitvirtino kaip šeimos kelionių organizatorius. Šiemet su „Kidy Tour“ Baltijos šalyse keliavo 30 000 turistų, o 2018 m. planuojama, kad kelionių organizatoriaus paslaugomis trijose šalyse pasinaudos 50 000 žmonių. „Kidy Tour“ poilsinio turizmo į Turkiją rinkos dalis didėjo beveik du kartus nuo 9 proc. 2016 m. iki 15 proc. 2017 m., 2018 m. planuojama pasiekti 24 proc.

„Kasmet užsienyje atostogauja vis daugiau lietuvių, o poilsinių kelionių į tokias šalis kaip Turkija ar Egiptas pirmiausia žmonės ieško būtent agentūrose, ypač atidžiai keliones į užsienį renkasi planuojantys vykti su vaikais. Organizatorių sukomplektuoti kelionių paketai dažnai yra patrauklesni ne tik dėl kokybės, pavyzdžiui, tiesioginių užsakomųjų skrydžių, bet ir dėl kainos, įsigyjant viską iš vienų rankų“, – sako K. Prieskienytė.

Kelionių paklausa kitais metais turėtų tik didėti – šiuo metu įsibėgėja vasaros kelionių pardavimai. K. Prieskienytė pastebi, kad didžiausias planuojančių atostogauti vasarą antplūdis kasmet jaučiamas kovo mėnesį, tačiau jau dabar rezervacijos Turkijos viešbučiuose išaugo 102 proc., palyginti su ankstesniu sezonu. Vartotojai nusiteikę pakankamai optimistiškai – jie iš anksto rezervuoja keliones sezonui, o jų prioritetas yra kainos ir kokybės santykis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.