Paskelbta ESO valdybos nario atranka

Valstybės valdoma energetikos įmonių grupė „Lietuvos energija“ paskelbė atranką į bendrovės „Energijos skirstymo operatorius“ (ESO) valdybos nario ir Tinklų vystymo tarnybos direktoriaus poziciją.

Naujo valdybos nario paieška paskelbta po to, kai bendrovės valdybos narys Rytis Borkys atsistatydino iš ESO valdybos nario pareigų.<br>D.Umbraso nuotr.
Naujo valdybos nario paieška paskelbta po to, kai bendrovės valdybos narys Rytis Borkys atsistatydino iš ESO valdybos nario pareigų.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 18, 2018, 10:32 AM

Naujo valdybos nario paieška paskelbta po to, kai bendrovės valdybos narys Rytis Borkys atsistatydino iš ESO valdybos nario pareigų.

„Esame suinteresuoti pritraukti profesionalius kandidatus, galinčius sukurti vertę elektrą ir dujas skirstančiai energetikos įmonei bei jos klientams. Skaidrumas yra vienas didžiausių mūsų veiklos valdymo prioritetų, todėl nuspręsta organizuoti atvirą atranką“, – teigia Ilona Daugėlaitė, „Lietuvos energijos“ valdybos narė, organizacinio vystymo direktorė, einanti ir ESO Stebėtojų tarybos narės pareigas.

Naujasis ESO valdybos narys bus atsakingas už skirstomųjų tinklų ir jų valdymo sistemų vystymą, veiklų sinergijos paiešką ir įgyvendinimą, valdys investicijų projektus, bus atsakingas už tinklų plėtrą ir klientų prijungimą prie skirstomųjų tinklų. Kandidatas į valdybos nario pareigas turi turėti aukštąjį universitetinį išsilavinimą, ne mažesnę nei 5-erių metų vadovavimo patirtį ir ne mažesnę nei 3 metų patirtį energetikos, gamybos ar paslaugų srityse.

Kandidatų, atitinkančių pateiktus reikalavimus, paraiškų į minėtą poziciją laukiama iki 2018 m. sausio 26 d. Atrinkta valdybos nario kandidatūra turės būti patvirtinta „Lietuvos energijos“ Stebėtojų tarybos, Valdybos bei Skyrimo ir atlygio komiteto, o taip pat ir ESO Stebėtojų tarybos.

ESO valdyboje šiuo metu dirba jos pirmininkė, ESO generalinė direktorė Dalia Andrulionienė, Finansų ir administravimo tarnybos direktorius Augustas Dragūnas, Paslaugų tarnybos direktorius Ignas Pranskevičius ir Tinklų eksploatavimo tarnybos direktorius Saulius Vaičekauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.