„Michelin” komercijos direktoriumi Baltijos šalyse dirbs Cedricas Binoitas

„Michelin” komercijos direktoriumi Baltijos šalyse dirbs Cedricas Binoitas

„CrossClimate“ padangas „Michelin“ inžinieriai sukūrė orientuodamiesi į šiltėjantį Europos klimatą.<br>Gamintojo nuotr.
„CrossClimate“ padangas „Michelin“ inžinieriai sukūrė orientuodamiesi į šiltėjantį Europos klimatą.<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-01-19 12:01

 

„Michelin“ grupės Vidurio ir Šiaurės Europos regiono komercijos direktoriumi paskirtas Cedricas Binoitas. Jis dirbs pagrindinėje „Michelin“ komercinėje būstinėje Varšuvoje ir rūpinsis Lenkijos, Čekijos, Slovakijos, Lietuvos, Latvijos ir Estijos rinkomis. 

C. Binoito patirtis „Michelin” bendrovėje siekia 20 metų. Jis prisijungė prie bendrovės „Michelin“ padalinio Dramblio Kaulo Kranto Respublikoje Afrikoje, o po to praleido 7 metus dirbdamas regiono komercijos direktoriumi ir svarbių klientų vadovu Prancūzijoje.

2006 m. jis buvo paskirtas keleivinio transporto padangų komercijos direktoriumi Rumunijoje, o po ketverių metų tapo keleivinio ir krovininio transporto padangų komercijos direktoriumi Rumunijai ir Balkanams. Nuo 2013 m. C. Binoitas vadovavo Australijos, Naujosios Zelandijos ir Ramiojo vandenyno salų rinkoms „Michelin” Okeanijos padalinyje.

Komentuodamas savo paskyrimą į naujas pareigas C. Binoitas sakė: „Džiaugiuosi galėdamas prisijungti prie dinamiškos komandos, plečiančios pardavimus šioje Europos dalyje. Mano pagrindinis iššūkis – padidinti visų „Michelin” produktų linijų rinkos dalį Europos Centriniame ir Šiaurės regione. Visų mūsų veiklų centre yra klientai, todėl mes ir toliau plėsime bendradarbiavimą su savo mažmenos, didmenos ir interneto pardavimų partneriais”.

44 m. amžiaus C. Binoitas gyvena Varšuvoje, yra vedęs ir turi du sūnus bei dukrą. Jis aistringai domisi inovatyviomis technologijomis ir muzika. Jis groja saksofonu ir pianinu.

„Michelin“ – pasaulinis padangų technologijų lyderis. „Michelin“ grupė gamina, parduoda ir populiarina su mobilumu susijusius produktus bei paslaugas: lengvųjų automobilių, sunkvežimių, lėktuvų, dviračių, žemės ūkio ir statybos mašinų, motociklų ir erdvėlaivių padangas, taip pat – kelionių vadovus, žemėlapius, atlasus ir interneto kelionių paslaugas (ViaMichelin.com). Grupės centrinė būstinė yra Klermone-Ferane (Prancūzijoje). Visame pasaulyje įmonė samdo daugiau nei 111 tūkst. darbuotojų ir veikia 170 šalių. Lenkijoje „Michelin“ grupė turi gamyklą Olštyne ir centrinę komercinę būstinę Varšuvoje. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.