Verslininkams – paprastesnis kelias rasti partnerių Kolumbijoje

Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmai pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Bogotos (Kolumbija) prekybos rūmais.

 Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmai pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Bogotos (Kolumbija) prekybos rūmais.  <br> V.Balkūno asociatyvi nuotr.
 Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmai pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Bogotos (Kolumbija) prekybos rūmais.  <br> V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 23, 2018, 10:59 AM

Dokumentą pasirašė Rūmų generalinis direktorius Almantas Danilevičius ir Bogotos prekybos rūmų viceprezidentė Monica de Greiff.

Ši sutartis yra 2017 m. spalio 5 d. vykusio Kolumbijos užsienio reikalų viceministrės Patti Londoño – Jaramillo vizito metu išsakyto pažado bendradarbiauti užmezgant kontaktus su Kolumbijos prekybos rūmais rezultatas.

Kolumbija, pasak Bogotos prekybos rūmų atstovų, šiuo metu yra saugi užsienio valstybių investuotojams ir verslo partneriams. Labiausiai Kolumbiją domina trąšų importas, didžiųjų prekybos centrų veikla, medicininė įranga ir patirtis, diegiant viešojo sektoriaus paslaugas.

Rūmų direktoriaus A. Danilevičiaus teigimu, bendradarbiavimo sutartis su Bogotos prekybos rūmais užtikrins Vilniaus Rūmų nariams ir kitoms šalies įmonėms tiesioginius kontaktus su šios valstybės verslu, padės išvengti tarptautinių tarpininkų grandies, sumažins verslo kaštus ir padidins sandorių pelningumą.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.