„Ryanair“ paskelbė gerą žinią Lietuvai: dar šešios naujos kryptys

Aviakompanija „Ryanair“ turi gerų žinių lietuviams – bendrovė žiemos sezonui pasiūlys naujų krypčių tiek iš Vilniaus, tiek iš Kauno oro uostų. 

Bendorvė paskelbė apie naujas skrydžių kryptis iš Lietuvos <br>V.Ščiavinsko nuotr.
Bendorvė paskelbė apie naujas skrydžių kryptis iš Lietuvos <br>V.Ščiavinsko nuotr.
Bendorvė paskelbė apie naujas skrydžių kryptis iš Lietuvos <br>G.Bitvinsko nuotr.
Bendorvė paskelbė apie naujas skrydžių kryptis iš Lietuvos <br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-03-01 12:23, atnaujinta 2018-03-01 13:50

Naujienos patiks svajojantiems apie atostogas. Jau nuo spalio pabaigos iš Lietuvos „Ryanair“ skraidins į Veneciją, Boloniją, Amaną, Milaną, Pafosą ir Tel Avivą. 

„Anksčiau panašiose valstybėse aviakompanijos rūpinosi, kaip suteikti galimybę žmonėms keliauti darbo reikalais. Dabar, gerėjant ekonominei situacijai ir augant pajamoms, vis daugiau galvojame apie linksmybes“, – kalbėjo „Ryanair“ vyriausiasis komercinės veiklos vadovas Davidas O’Brienas.

Į Venecijos Trevizo oro uostą ir Amaną Jordanijoje bus galima du kartus per savaitę skristi iš Vilniaus, o skrydžiai į Boloniją, Milano Malpensos oro uostą, Pafosą ir Tel Avivą bus vykdomi iš Kauno oro uosto. 

„Ryanair“ šiemet lietuviams iš viso ruošiasi pasiūlyti po 6 naujus skrydžius vasaros ir žiemos sezonui. Iš viso vasaros sezono metu bendrovė iš Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostų skraidina 38 kryptimis, žiemos – 35. 

Naujas vasaros sezono kryptis „Ryanair“ jau pristatė – lietuviams siūloma keliauti į Atėnus, Korfu salą, Kelną ir Niurnbergą, Barseloną bei Burgasą.

Naujų skrydžių pristatymo proga aviakompanija skelbia akciją – pigesnių bilietų kompanijos internetiniame puslapyje galima įsigyti iki kovo 4 dienos. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.