„MV GROUP Production“ duotas leidimas įsigyti „Guberniją“

LR Konkurencijos tarybai davus leidimą, artimiausiu metu planuojama baigti sandorius, kuriais AB „MV GROUP Production“, valdanti „Stumbro“, „Alitos“ ir „Anykščių vyno“ gamyklas, įsigis kontrolinį AB „Gubernija“ akcijų paketą.

„MV GROUP Production“, valdanti „Stumbro“, „Alitos“ ir „Anykščių vyno“ gamyklas, įsigis kontrolinį AB „Gubernija“ akcijų paketą.<br>M.Patašiaus nuotr.
„MV GROUP Production“, valdanti „Stumbro“, „Alitos“ ir „Anykščių vyno“ gamyklas, įsigis kontrolinį AB „Gubernija“ akcijų paketą.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 26, 2018, 10:46 AM

„Džiaugiamės, kad mūsų lietuviškąjį „Stumbro“, „Anykščių vyno“ ir „Alitos“ gamyklų trejetą netrukus papildys „Gubernija“. Tai svarbus įvykis mūsų įmonės ir visos MV GROUP istorijoje. Kartu tai ir labai svarbi užduotis, nes mums teks atsakomybė už seniausią Lietuvišką alaus daryklą, kuri patenka tarp dešimties seniausių veikiančių daryklų visoje Europoje.

Be to, Šiaulių regione, ši darykla ne vieną šimtmetį yra svarbus kultūrinio paveldo objektas, strateginis verslo vienetas, patikimas darbdavys. Mūsų tikslas – daryklos pozicijas ne tik išsaugoti, bet ir sustiprinti“, – sako AB „MV GROUP Production“ generalinis direktorius Algirdas Čiburys.

Pasak A. Čiburio daugiau nei 350 metų veikiančioje darykloje produktai gaminami naudojant tradicines gamybos technologijas, o gėrimų receptūros patikrintos laiko ir ilgamečių Gubernijos gamybos meistrų. „Iki šiol alaus, giros ir gaiviųjų gėrimų savo krepšelyje neturėjome. Tikime, kad jie puikiai papildys mūsų lietuviškų gėrimų asortimentą “, – sako „MV GROUP Production“ vadovas.

„Stumbro“, „Alitos“ ir „Anykščių vyno“ gamyklas valdančioje AB „MV GROUP Production“ šiuo metu dirba 435 darbuotojai. Trijose gamyklose viso veikia 16 gamybos linijų. Praėjusiais metais AB „MV GROUP Production“ apyvarta sudarė 55,5 mln. Eur.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.