Tai nutiko Rusijoje: vagių grobis ir stulbina, ir juokina

Rusijoje, Jekaterinburge, į kavinę įsiveržė trys plėšikai, kurie paliko Uralo viešojo maitinimo įstaigos lankytojus nevalgiusius. Vagys išnešė 50 kilogramų tradicinių Sibiro koldūnų. Apie įvykį užkandinės administracija pranešė savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“, rašo Aleksejus Sacharovas televizijos kanalo „360 laipsnių“ interneto svetainėje.

 Kartais nusikaltėlių taikiniu tampa labai keisti dalykai. <br> M.Patašiaus nuotr. 
 Kartais nusikaltėlių taikiniu tampa labai keisti dalykai. <br> M.Patašiaus nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 1, 2018, 5:03 PM, atnaujinta Apr 1, 2018, 5:05 PM

„Jūs nepatikėsite, bet tai galėjo nutikti tik Urale. Vakar apie 22 val. į mūsų „Zames“ įsiveržė trys nežinomi asmenys su kaukėmis. Šio klastingo apiplėšimo pasekmė – išneštos visos koldūnų atsargos. Dėl šio įvykio iškelta byla, vietoje dirba tyrėjai“, – rašoma feisbuke skelbiamame pranešime.

Tuo metu, kai plėšikai įsiveržė į bistro, kasoje pinigų jau nebuvo – kasos įplaukos buvo inkasuotos.

Nežinia, ar plėšikai buvo taip išbadėję, ar palaikė juos aukso vertės, sužinoję, kad Valstybės Dūmos pirmininko pirmasis pavaduotojas darbo reglamento ir organizavimo reikalams Aleksandras Kurdiumovas pasiūlė įtraukti rusiškus koldūnus į UNESCO nematerialaus paveldo sąrašą. Beje, savo idėją parlamentaras iškėlė po to, kai Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas pasiūlė įtraukti į šį sąrašą prancūzišką batoną (baguette), kuris, jo nuomone, „sukelia pavydą visame pasaulyje“.

Kaip ten bebūtų, bet neradę kasoje pinigų, plėšikai čiupo tikėtinus kandidatus į UNESCO nematerialaus paveldo sąrašą – užšaldytus koldūnus. Susimetę 50 kilogramų koldūnų į sportinius krepšius, nusikaltėliai dingo iš nusikaltimo vietos.

Parengė Leonas Grybauskas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.