Nerijaus Numavičiaus šeimos biuras turi naują vadovą

Lietuvos verslininko ir investuotojo Nerijaus Numavičiaus šeimos biuro „Talka LT“ vadovu paskirtas Nerijus Maknevičius, iki šiol čia ėjęs teisės skyriaus vadovo pareigas. Jis pakeis Jolantą Bivainytę, kuri šeimos biurui vadovavo nuo 2016 metų. 

 Lietuvos verslininkas ir investuotojas Nerijus Numavičius. <br> Asmeninio archyvo nuotr.
 Lietuvos verslininkas ir investuotojas Nerijus Numavičius. <br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 13, 2018, 11:24 AM, atnaujinta Apr 13, 2018, 11:37 AM

„Talka LT“ yra tiesiogiai 100% p. Numavičiui priklausanti bendrovė. Šeimos biuro veiklos modelis yra „single family office“ – biuras dirba tik su viena – N. Numavičiaus šeima. Biuras yra atsakingas už su N. Numavičiaus asmeniniu turtu susijusios informacijos srautų valdymą, taip pat teikia konsultacijas paveldėjimo, mokesčių deklaravimo ir kt. klausimais.

Nerijus Maknevičius su N. Numavičiumi susijusių įmonių grupėje dirba nuo 2015 m. Prie šeimos biuro jis prisijungė 2016 metais, o prieš tai dirbo įvairiuose N. Numavičiaus holdinguose. 

„Šeimos biuras skaičiuoja tik antruosius savo veiklos metus, todėl vis dar yra kūrimosi procese. Džiaugiuosi, kad į tolesnį šeimos biuro vystymo etapą žengsiu su platesnėmis atsakomybėmis“, - teigia naujasis šeimos biuro „Talka LT“ vadovas N. Maknevičius ir priduria, kad iki šiol šeimos biurui vadovavusios Jolantos Bivainytės kompetencijos dabar yra reikalingos holdingui Nyderlanduose.  

„Išvykstu į Nyderlandus ir vadovausiu ten įkurtam holdingui METODIKA B. V. Holdingo kontroliuojami verslai šiuo metu vykdo aktyvią plėtrą, todėl reikia stiprinti ir plėsti jo kompetencijų ribas Nyderlanduose“, - teigia J. Bivainytė. 

METODIKA B. V. 100 proc. yra kontroliuojama Nerijaus Numavičiaus. Holdingas kontroliuoja „Vilniaus prekybą“ ir „NDX energiją“.

„Talka LT“ įmonėje dirba 8 darbuotojai – tai teisės, finansų, komunikacijos ir verslo konsultantai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.