Marijampolės LEZ nori kurtis vokiečiai bei danai

Didžiąją dalį teritorijos Danijos langų ir durų milžinei „Dovista“ išnuomojusi Marijampolės laisvoji ekonominė zona sprendžia infrastruktūros klausimus, nes šiame LEZ kurtis pageidauja mažiausiai du investuotojai iš Danijos ir Vokietijos, rašo „Verslo žinios“.

 Marijampolėje maisto gamyba pageidauja užsiimti bendrą įmonę steigiantys Vokietijos ir Lietuvos verslininkai.<br> G.Bitvinsko asociatyvi nuotr.
 Marijampolėje maisto gamyba pageidauja užsiimti bendrą įmonę steigiantys Vokietijos ir Lietuvos verslininkai.<br> G.Bitvinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 17, 2018, 9:47 AM

Dienraščio šaltinių teigimu, vienas iš potencialių investuotojų veikiausiai yra antrinė Danijos „Gabriel“ minkštų baldų gamybos bendrovė „FurnMaster“, jau penkerius metus dirbanti Lietuvoje. Taip pat teigiama, kad Marijampolėje maisto gamyba pageidauja užsiimti bendrą įmonę steigiantys Vokietijos ir Lietuvos verslininkai.

LEZ valdymo bendrovės „Baltic FEZ“ direktorius Simonas Petrulis, motyvuodamas konfidencialumo susitarimais, galimų investuotojų neįvardija, nors neslepia, kad keletas jų yra.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: prezidento rinkimai – ko nemato Vilniaus burbulas?