Nei pirmyn, nei atgal: lėktuvo gedimas sujaukė oro uostuose įstrigusių keleivių atostogas

Panašu, kad dėl penktadienį ryte sugedusio „Small Planet Airlines“ orlaivio įmonės klientai patirs itin didelių nemalonumų. Nors dalis turistų šiandien Antaliją pasiekė pakaitiniu lėktuvu, kiti keleiviai, įstrigę Antalijoje, kuriuos namo į Lietuvą turėjo parskraidinti tas pats lėktuvas, liko pamiršti.

Nors dalis turistų šiandien Turkiją pasiekė pakaitiniu lėktuvu, kiti keleiviai, įstrigę Antalijoje, kuriuos namo į Lietuvą turėjo parskraidinti tas pats lėktuvas, liko pamiršti.<br>V.Balkūno nuotr.
Nors dalis turistų šiandien Turkiją pasiekė pakaitiniu lėktuvu, kiti keleiviai, įstrigę Antalijoje, kuriuos namo į Lietuvą turėjo parskraidinti tas pats lėktuvas, liko pamiršti.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 27, 2018, 5:25 PM, atnaujinta Apr 27, 2018, 5:37 PM

Prieš valandą oro linijų bendrovė „Small Planet Airlines“ socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalino įrašu, kuriame paaiškino situaciją.

„Labai atsiprašome už nepatogumus, kilusius dėl atidėtų skrydžių S5 3523 iš Vilniaus į Antaliją ir S5 3524 iš Antalijos į Vilnių.

Skrydis iš Vilniaus buvo atidėtas dėl techninio gedimo „Airbus A321“ orlaivyje, kuris į Antaliją turėjo nuskraidinti 220 keleivių. Pakaitinis orlaivis, tuo metu buvęs Vilniuje, buvo „A320“ modelio, tad atsirado 40 keleivių perviršis. Nors didžiają dalį keleivių – 180 – planavome iškart ryte skraidinti būtent šiuo pakaitiniu lėktuvu, kol buvo iškrauti likusių 40 keleivių lagaminai ir peržiūrėta, ar krovimo metu neatsirado neatitikimų, baigėsi įgulos darbo laikas.

Spartaus komandos darbo dėka pavyko užsakyti kitos kompanijos orlaivį, kuris popiet išskraidino 108 keleivius. Dar 112 keleivių į Antaliją išskris 23:40 Lietuvos laiku“, – buvo rašoma bendrovės socialinio tinklo įraše.

Pasak įmonės, visais keleiviais buvo pasirūpinta.

„Dar kartą labai atsiprašome savo keleivių dėl nesklandumais prasidėjusių atostogų“, – apgailestavo įmonė.

Tiesa, kaip namus pasieks laukiantys skrydžio į Lietuvą Antalijoje – kol kas neaišku. lrytas.lt susisiekti su įmonės atstovu spaudai nepavyko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?