Slovakijos kepinių lyderis Ambropek žengia į Lietuvą

Permainas kepinių rinkoje jau greitai pajus sveikų duonos gaminių mėgėjai bei tikrųjų sviestinių kruasanų išsiilgę lietuviai.

Rinkos lyderė Slovakijoje ir Čekijoje, savo produkciją tiekianti visoje Centrinėje Europoje, jau Lietuvoje<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Rinkos lyderė Slovakijoje ir Čekijoje, savo produkciją tiekianti visoje Centrinėje Europoje, jau Lietuvoje<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 3, 2018, 2:12 PM

Rinkos lyderė Slovakijoje ir Čekijoje, savo produkciją tiekianti visoje Centrinėje Europoje, jau Lietuvoje. Išskirtinę kokybę ir asortimentą siūlančio Ambropek skanėstų jau galima paragauti ką tik Kaune, Vytauto pr. 47 duris atvėrusioje kepyklėlėje.

Savo tinkle turinti daugiau nei 400 franšizinių kepimo taškų, išskirtinio atstovo teises Baltijos šalyse Ambropek patikėjo lietuviams – UAB Nexus Operations. “Džiaugiamės galimybe praturtinti Lietuvos, Latvijos ir Estijos rinkas sveikais, kokybiškais kepiniais. Išskirtinis dėmesys receptūroms ir nekintanti kokybė yra Ambropek prekinis ženklas.” – atidarymo vakarėlio metu kalbėjo įmonės vadovė Gintarė Narkevičiūtė.

Vieną didžiausių investicijų į gamybos technologijas savo srityje praėjusiais metais Centrinėje-Rytų Europoje padariusi Ambropek, yra patikimas partneris, tiekėjas tokiems prekybos gigantams kaip Kaufland, Billa, Tesco, Rewe-Penny Market ir kt.

“Natūralaus, šviežio kepinio nusipelno kiekvienas, todėl stengsimės užtikrinti, kad nuo šiol mūsų atstovaujami gaminiai būtų randami įvairiuose prekybos taškuose visose trijose Baltijos valstybėse.” – kalbėjo Rasa Petrauskienė, Nexus Operations didmenos pardavimų vadovė.

Ambropek asortimentą sudaro virš 160 skirtingų kepinių, tarpe kurių natūralaus raugo duonos, sviestiniai kruasanai, gurmanų, sveikuolių, mini produkcijos linijos ir netgi štrudeliai ar mini picos. Nexus Operations ekspertų komanda specialiai Lietuvai ir kaimyninėms šalims parinko plačią gaminių pasiūlą, tarp kurių tokie kepiniai kaip svogūninė ar mažai angliavandenių turinti duona, sveikuolių kruasanai su slyvų įdaru ar vieno kąsnio bandelės su špinatų-sūrio įdaru, jau spėję užsitarnauti kepyklėlės Kaune lankytojų „mėgiamiausiųjų“ statusą.

Nuolatinis dėmesys vartotojų poreikiams bei gaminių natūralumui, skoniams ir gamybos technologijoms 1991 įsikūrusią Ambrovič šeimos kepyką išaugino iki rinkos lyderio savo regione. Planuojama, jog šiauriečiams dar neatrastas kepėjas, pabaltijo rinkoje tvirtas pozicijas užims dar šiais metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.