Įspūdingas „airBaltic“ vasaros sezono startas: vienu metu – daug naujų maršrutų

Birželio 3 d. Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ paleido paskutinį naują 2018 m. vasaros reisą iš Rygos tarptautinio oro uosto į Bordo oro uostą Prancūzijoje. Šį sezoną „airBaltic“ pristatė aštuonias naujas kryptis iš Rygos į Malagą, Lisaboną, Splitą, Bordo, Gdanską, Almatą, taip pat Sočį ir Kaliningradą. Papildomai „airBaltic“ įvedė naują tiesioginį maršrutą, jungiantį Taliną ir Londoną. 

 „airBaltic“ iš Rygos, Talino ir Vilniaus skraido daugiau nei 70-ia krypčių.<br> Bendrovės nuotr.
 „airBaltic“ iš Rygos, Talino ir Vilniaus skraido daugiau nei 70-ia krypčių.<br> Bendrovės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 4, 2018, 10:32 AM

„Džiaugiamės galėdami pristatyti paskutinę kryptį vasaros maršrutų žemėlapyje. Dabar vasaros sezonui galime pasiūlyti didžiausią pasirinkimą savo keleiviams. Keliautojams iš Baltijos šalių pasiekiami patogiausi skrydžiai iš Talino ir Vilniaus per Rygą, kviečiantys aplankyti nuostabius miestus Europoje ir už jos ribų“, - sako „airBaltic“ tinklo valdymo vyresnysis viceprezidentas Wolfgangas Reussas. 

„airBaltic“ iš Rygos, Talino ir Vilniaus skraido daugiau nei 70-ia krypčių, siūlo didžiausią maršrutų pasirinkimą ir patogų susisiekimą per Rygą su Europa, Skandinavija, NVS šalimis bei Viduriniaisiais Rytais. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.