Aukštelkėje atidaryta atnaujinta „Viada“ degalinė

Antrą tinklo rekonstrukcijos etapą šiemet vykdantis didžiausias šalyje degalinių tinklas „Viada LT“ atnaujinimų ėmėsi Šiaurės Lietuvoje. Penktadienį oficialiai duris atvėrė atnaujinta „Viada“ degalinė Aukštelkėje, Šiaulių rajone.

 Degalinės „Viada“ atidarymas Aukštelkėje. <br> Organizatorių nuotr. 
 Degalinės „Viada“ atidarymas Aukštelkėje. <br> Organizatorių nuotr. 
 Degalinės „Viada“ atidarymas Aukštelkėje. <br> Organizatorių nuotr. 
 Degalinės „Viada“ atidarymas Aukštelkėje. <br> Organizatorių nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 8, 2018, 2:41 PM

Tai jau ketvirtoji rekonstruota tinklo degalinė per metus. Modernios degalinės atidaryme dalyvavo ir Šiaulių rajono mero pavaduotojas Algis Mačiulis.

Degalinės atidarymo metu sveikinimo žodį sakęs Šiaulių rajono mero pavaduotojas dėkojo degalinių tinklui „Viada“ už tai, kad privataus verslo investicijų dėka šis kraštas tampa modernesnis ir, kad įmonė prisideda prie to, jog tokia būtina paslauga kaip degalų papildymas būtų patogus ir malonus tiek vietiniams, tiek keliaujantiems čia.

Atsinaujinusios degalinės plotas išplėstas dvigubai – nuo 90 iki 182 kv. metrų, įdiegta nauja prekybinė įranga, praplėstas prekių asortimentas. Remiantis naujojo „Viada“ logotipo koncepcija, pakeistas šios degalinės fasadas ir interjeras. Investicijos į rekonstrukciją siekia 340 tūkst. eurų.

Kaip teigia „Viada LT“ vadovas Linas Vytautas Karlavičius, prieš 15 metų pirmą kartą atidaryta degalinė yra viena populiariausių ne tik Šiaurės Lietuvoje, bet ir visame tinkle, todėl jos rekonstrukcija buvo siekiama klientams suteikti dar daugiau patogumo ir pasiūlyti jų poreikius atitinkančius šiuolaikinius technologinius sprendimus.

Viena iš svarbiausių naujovių, kurią „Viada“ planuoja jau netrukus pasiūlyti savo klientams, užsukusiems į Aukštelkės degalinę, tai – atsiskaitymą pagreitinanti ir palengvinanti naujoji trijų mobiliųjų operatorių „Bitės“, „Tele2“ ir „Telia“ mobiliųjų mokėjimų paslauga „MoQ“.

„Degalinė klientams įprastai yra ta vieta, kurioje jie, pakeliui stabtelėję, tikisi ne tik užsipilti degalų, bet ir sulaukti operatyvaus aptarnavimo. Todėl nuolat ieškome sprendimų, kurie leistų ne tik greitai užsipilti degalų, įsigyti kavos, užkandžių ar išsirinkti kitų prekių, bet leistų ir greitai atsiskaityti.

Siekiame, kad kiekvienas sustojimas mūsų degalinėse būtų malonus ir suteiktų tik puikias emocijas“, – sako L. V. Karlavičius.

Įmonė rekonstruojamose savo degalinėse taip pat išskirtinį dėmesį skiria aplinkos apsaugai. Todėl Aukštelkės degalinė jau bus 12-ta „Viada“ degalinė, kurioje yra „AdBlue“ papildymo kolonėlė. Šis priedas naudojamas sunkiasvorėse transporto priemonėse su dyzeliniais varikliais tam, kad būtų mažiau kenkiama aplinkai. Taip pat padeda optimizuoti variklio darbą bei didinti degalų energijos efektyvumą.

Aukštelkės „Viada“ degalinėje 2017 m. iš viso apsilankė 320 tūkst. žmonių.

Planuojama, kad šiais metais, po degalinės rekontrukcijos, srautas išaugs iki 500 tūkst. Įdomu tai, kad beveik 40 proc. apsilankiusių klientų pernai įsigijo kavos. Tinklo vadovai tikisi, kad po rekonstrukcijos kavos įsigys jau kas antras klientas.

Penktadienį atidarymo šventės metu degalinėje vyko loterija, kurios metu buvo galima laimėti kvietimus į birželio 15-16 d. vyksiantį „Viada Rally Žemaitija 2018“.

Ralio dvasią apsilankiusieji galės pajusti visą dieną – šių metų „Mis Rally“ finalistės klientams padės užsipilti degalų. Taip pat visą dieną bet kokia kava ar dešrainis degalinėje kainuos vos 1 eurą, o degalams bus taikoma 10 ct/l nuolaida.

Bendrovės „Viada LT“ tinklą Lietuvoje sudaro 115 degalinių. Įmonė Lietuvoje atstovauja „Viada“ ir „Lukoil“ degalinių prekių ženklus.

„Viada“ vykdo mažmeninę ir didmeninę prekybą degalais. Įmonėje dirba daugiau nei 1000 darbuotojų. Įmonės pardavimo pajamos 2017 m. siekė 407 mln. eurų ir buvo dukart didesnės nei 2016 m. (201 mln. Eur).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.